Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SEBEȘ: Încep lucrările de modernizare la Centrul de sănătate. Unde sunt relocați temporar medicii de familie

Publicat

Primăria Sebeș anunță că încep lucrările de modernizare la Centrul de sănătate din municipiu (fosta baie publică). Vor fi amenajări interioare și exterioare. Pe perioada lucrărilor, medicii de familie își desfășoară activitatea în containere cu aer condiționat și apă potabilă.

Marți, 1 martie 2022, a fost predat amplasamentul în vederea demarării lucrărilor de reabilitare a Centrului de Sănătate situat pe strada Mihai Viteazu din Sebeș.

Vor fi modernizate 9 cabinete medicale, din care un cabinet stomatologic, șase săli de tratament, din care o sală de vaccinologie. Vor fi efectuate lucrări de amenajări exterioare și interioare, se vor respecta împrejmuirile existente, precum și spațiile verzi. Instalațiile electrice, sanitare și termice vor fi înlocuite.

Valoarea totală a investiției este de 2,8 milioane lei (suma include documentațiile tehnice și execuția lucrărilor) și se derulează prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeș. Resursa financiară este asigurată din fonduri bugetare.

Durata lucrărilor este de 12 luni, perioadă în care medicii de familie își vor desfășura activitatea în cinci containere. Acestea sunt dotate cu aer condiționat și apă potabilă

Sunt puse la dispoziție de municipalitate, pe terenul din proximitatea băii populare, cu acces din strada Mihai Viteazu, transmite Primăria Sebeș, într-un comunicat.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax