Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sebeș: Jandarmii au suspendat activitatea unei societăți comerciale și au amendat alte 5 firme, din cauza certificatului digital

Publicat

Jandarmii din Sebeș au amendat 5 societăți comerciale din zonă pentru că au permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat digital, au transmis reprezentanții IJJ Alba. De asemenea, activitatea unei alte firme a fost suspendată pentru 15 zile.

Controalele au avut loc sâmbătă și duminică. ”Au fost controlate mai multe societăți de pe raza Municipiului Sebeș, cinci dintre acestea fiind sancționate contravențional pentru că au permis accesul în incintă unor persoane care nu dețineau certificat digital.

De asemenea, în cazul uneia a fost aplicată și măsura complementară de suspendare a activității pentru cincisprezece zile. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 2.300 de lei.

Menționăm faptul că aceste controale vor continua și în perioada următoare și recomandăm cetățenilor să respecte normele legale în vigoare” au transmis reprezentanții IJJ Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marc

    luni, 07.02.2022 at 18:48

    asta da activitate…altceva nu aveau ce controla …certificate covid…spalti pe creier!
    si va si laudati cu trei surcele…sa va fie rusine!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax