Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sebeş: Suspecţi de furt, identificaţi după 6 ani. Ambii sunt judecaţi şi în alte dosare

Publicat

După şase ani de la comiterea unui furt, doi tineri din Sebeş au fost identificaţi de poliţişti. Samoil B., în vârstă de 25 de ani şi Petru Dan P., de 28 de ani, sunt principalii suspecţi într-un dosar declarat, iniţial, în anul 2005, cu autor necunoscut.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2005, au intrat în locuinţa unui cetăţean din Sebeş şi au sustras un aparat de sudură, o sobă, tablă din inox şi două butelii de aragaz, bunuri în valoare totală de 1.800 lei, pe care ulterior le-au vândut. Nici unul dintre cei doi tineri nu se află la prima abatere.

Samoil B. se află în arest preventiv, într-o altă cauză. Acesta este acuzat că, în luna decembrie 2010, a furat un laptop de la un cetăţean din Sebeş. Petru Dan P. îşi ispăşeşte în prezent pedeapsa cu închisoarea la Penitenciarul Aiud, pentru comiterea, în 2010, a mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale de pe raza judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax