Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SEBEȘ: Tânăr de 18 ani fără permis, lăsat la volan de o tânără de 22 de ani. Amândoi s-au ales cu dosare penale

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 18 ani, a fost lăsat la volan de către o tânără de 22 de ani, din Sebeș, deși acesta nu avea carnet. Polițiștii l-au prins. 

Reprezentanții IPJ Alba au anunțat că data de 13 martie 2022, în jurul orei 00.20, polițiștii rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Zorilor din localitatea Petrești, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Săsciori, județul Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către o tânără de 22 de ani, din Sebeș, cu toate că știa că acesta nu deține permis de conducere.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru conducere fără permis, iar față de cea care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate pentru încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane care nu deține permis.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax