Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SEBEȘ24: Prima ediție a concursului „Miss Zilele Sebeșului” a fost câștigat de Daniela Marian, o tânără de Teiuș

Publicat

O tânără din Teiuș este câștigătoarea primei ediții a concursului de frumusețe „Miss Zilele Sebeșului 2013”. Daniela Marian, frumoasa care a pus mâna pe titlul râvnit de alte șase concurente a impresionat juriul atât cu frumusețea ei, cât și cu dezinvoltura și cunoștințele ei despre orașul natal. Pe locul al doilea s-a clasat Daniela Victoria Bic din Sebeș, iar pe locul al treilea Claudia Dabișa din Alba Iulia.

Vezi galerie foto de la eveniment pe Sebeș.Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sebes4ever

    luni, 19.08.2013 at 08:45

    Castigatoarea concursului MISS SEBES era din TEIUS!!!!!Ce naiba a fost in capul organizatorilor?E Miss Sebes sau NU? Nu trebuiau inscrise concurente dinafara Sebesului. A noastra a iesit pe locul 2 intre una din Teius si una di ALBA IULIA…SUNTETI DUSI CU CAPUL? SI CE NEVOIE A FOST SA SE CHELTUIASCA INCA 20.000 DE LEI PE SCENA 2? Programul la scena 2 se incheia cand incepea cel de pe scena1.De ce a fost necesara a doua scena?Prezentarea a costat 15000 lei.Chiar nu se putea fara Varciu?
    Inca o o intrebare pentru organizatori :Ce amestec a avut in organizare GINO?Ce comision si-a tras din toata povestea ca am vazut ca dadea ordine pe la scene cu agenda si pixul in mana…Se aude ca el a fost si cel care a intermediat contractul cu cei care au adus scenele.A fost cumva o afacere a PDL pe bani publici? Se pare ca da !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax