Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SEBEȘ24 | Zilele Colegiului Național „Lucian Blaga”: Balul Majoratului și festivități de aniversare a instituției

Publicat

Săptămână „Să ştii mai multe, să fii mai bun” s-a încheiat la Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş cu două evenimente majore: „Balul Majoratului” şi „Zilele Şcolii”. 

Desfăşurat în data de 4 aprilie 2013 la Centrul Cultural „Lucian Blaga”, Balul Majoratului a fost organizat, conform tradiţiei, de elevii claselor a XI-a. Tema propusă a fost „Tomorrowland” și a reprezentat o provocare atât pentru organizatori, cât şi pentru concurenţii care au intrepretat „personaje” celebre din lumea muzicii. În urma unor probe menite să evidenţieze creativitatea şi spontaneitatea concurenţilor, Paula Szasz şi Laurenţiu Vesa au fost desemnaţi prin votul juriului „Miss şi Mister Majorat”.

Citiți întregul articol și vedeți galerie foto pe Sebeș24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ecologista

    vineri, 05.04.2013 at 14:05

    Profesorii Liceului „Lucian Blaga” din Sebes impreuna cu liceenii au dat semnalul luptei antipoluare la Sebes. Li s-a astupat gura cu tot felul de sponsorizari facute de catre poluatori. Ce frumosi au fost liceenii si elevii Sebesului la dezbaterea publica de la Leul de Aur! Apoi au tacut brusc. Ca si cum nu ar mai inspira aer poluat. Stau in banci noi construite din placi aglomerate din lemn incleiate cu rasini formaldehidice si sunt fericiti. Li s-a adus formaldehida in liceu.
    Daca acest mod rusinos de a inchide gura copiilor face parte din maniera de educare a tinerilor din Sebes este trist. De catre cine a fost sponsorizat „Balul poluatilor” de la Sebes? Are cineva curajul sa scrie aici?

  2. Phoennix

    vineri, 05.04.2013 at 20:12

    Ecologista,ai perfecta dreptate.Decizia sta in noi.trebuie sa facem ceva.condamnam la moarte zeci de mii de oameni pentru cateva sute de locuri de munca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax