Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Sebeșul în culori”. Expoziție de artă plastică, duminică, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”

Publicat

Duminică, 20 august 2023, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș, va avea loc vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției de artă plastică „Sebeșul în culori”.

Au răspuns invitației lansate de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Pictorii Eugen Măcinic, Aurel Sârbu, Voicu Preja, Dorică Susan, Ilie Tomescu, Elena Anghel, Dan Popescu, Marieta Constantin, Nelica Duiculete, Corina Corpodean, Camelia Zurman, Liana Mihai și Ioan Fulea vor prezenta publicului lucrări în care au imortalizat frumuseți ale orașului, dar și din împrejurimi, precum și naturi statice.

Lucrările sunt realizate în tehnicile acuarelă, pastel și ulei pe pânză, au ca teme clădiri și ansambluri urbane reprezentative din Sebeș, precum și peisaje și scene de gen, la care se adaugă și icoana.

Vernisajul expoziției este de la ora 10.00, iar accesul publicului este gratuit. Expoziția face parte din programul evenimentului „Armonii în Sebeș”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax