Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi secretari de stat din Alba, trimiși acasă de Dăncilă. Marius Sepi și Bogdan Lazăr, eliberați din funcție

Publicat

Cei doi secretari de stat originari din județul Alba, Marius Sepi și Bogdan Lazăr, au fost eliberați din funcție prin decizie a prim-ministrului Viorica Vasilica Dăncilă. Documentele oficiale care prin care secretarii de stat au fost demiși au apărut în Monitorul Oficial, în 26 februarie.

Marius Sepi este fost lider sindical Sanitas și fost consilier județean la Alba, și fusese numit de Sorin Grindeanu în funcția de secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social. În mod ciudat, acesta a scris pe facebook că este ”from Brașov” și nu are nici un fel de referiri la județul Alba.

Bogdan Lazăr este fiului liderului județean al ALDE, Ioan Lazăr, și a lucrat la Instituția Prefectului Alba, înainte să fie numit secretar de stat de către Mihai Tudose, în cadrul aceluiași minister al Consultării Publice și Dialogului Social. Acesta a stat în funcție doar trei luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. adolf

    marți, 27.02.2018 at 17:43

    nu se poate! Puiu tatii alb-ca-cashul a fost trimis acasa? vai nu se poate!

  2. pilu

    marți, 27.02.2018 at 18:09

    Oricum cei ce le vor lua locul vor fi la fel de capabili ca si indepartatii, precum au fost ei celor pe care i-au inlocuit. S-a improspatat apa de ploaie. Daca Bogdan nu era fiul lui Ioan era ca mine, comentator incognito. Asa se selecteaza valorile in Romania.

  3. dan

    vineri, 02.03.2018 at 09:06

    Sepi a vrut sa fie ca multi dintre inaintasii sai care si-au tradat membrii de sindicat, pe spatele carora s-au ridicat si sa faca cariera lu peste in politica!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax