Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Secretul numerelor de înmatriculare cu distanţă mai mare între litere. De ce unii şoferi aleg această variantă

Publicat

numar inmatriculare distantat Nu puțini sunt cei care au observat, în trafic, diverse plăcuțe de înmatriculare personalizate, atipice. Acestea erau fie cu literele ștanțate la o distanță mai mare decât cea obișnuită (litere „despărțite”), fie având caractere ce folosesc alt font decât cel standard, fie având alte forme decât cele obișnuite.

Atât plăcuțele personalizate cu numărul distanțat cât și cele ce folosesc alte fonturi decât cel standard sunt ilegale, iar folosirea lor poate conduce la reținerea certificatului și a plăcuțelor de înmatriculare, de către Poliția Rutieră.

Cu toate acestea, multe din plăcuțele de înmatriculare personalizate având numerele distanțate au fost emise chiar de către Direcțiile de Înmatriculări, drept urmare ilegalitatea folosirii acestor plăcuțe cu numere distanțate, emise chiar de către DRPCIV, este discutabilă, conform servicii-înmatriculare.ro.

Unii conducători auto susțin că o mașină care are plăcuțe cu litere despărțite ar transmite un mesaj politiștilor de la rutieră. Mai exact, șoferul mașinii cu numere „personalizate” ar avea, într-un fel sau altul, legătură cu poliția sau relații apropiate cu cei din MAI.

Folosirea altor plăcuțe de înmatriculare (personalizate) decât cele conforme standardului este ilegală, iar utilizarea unui format atipic (chiar și cu aprobarea Direcției de Înmatriculări) mai degrabă va atrage suspiciunea Poliției Rutiere.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax