Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Secţia de ATI a Spitalului Judeţean Alba va fi modernizată cu bani de la bugetul de stat şi CJ Alba

Publicat

Secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba va fi modernizată cu bani de la bugetul de stat şi Consiliul Judeţean Alba. În perioada următoare, vor demara investiţiile, ce vor consta în lucrări de reparaţii capitale, construcţii şi instalaţii electrice şi termice.

Potrivit inspectorului de specialitate Doru Drăgan, din cadrul Spitalului Judeţean Alba, în prezent proiectul se află în faza de licitaţie pe SEAP, iar ofertele pentru atribuirea lucrărilor vor putea fi depuse până vineri. La începutul săptămânii viitoare, cel mai probabil, va fi anunţată firma câştigătoare a licitaţiei.

Proiectul de modernizare a secţiei ATI din cadrul Spitalului Judeţean Alba constă în lucrări de recompartimentare, instalaţii electrice şi termice, înlocuire pardoseală şi refacerea circuitelor medicale pentru pacienţi. Doru Drăgan a declarat că, în urma recompartimentării interioare, vor fi amenajate vestiare şi filtre de acces pentru pacienţi.

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la suma de 2.909.520,00 lei – partea de construcţii şi 6.328.50, 00 lei – partea de instalaţii, bani de la bugetul de stat şi Consiliul Judeţean Alba. Reamintim că CJ Alba a a alocat 500.000 de lei pentru investiţiile necesare la secţia de ATI.

Lucrările ar urma să fie finalizate până la sfârşitul anului 2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax