Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secția de Oftalmologie a Spitalului Județean Alba a fost ÎNCHISĂ, timp de o săptămână, după confirmarea unor cazuri COVID-19

Publicat

Secția de Oftalmologie a fost închisă temporar, însă nu este afectată activitatea medicală, a precizat pentru Alba24 managerul Spitalului Județean de Urgență Alba, Diana Mîrza.

Potrivit sursei citate, decizia a fost aplicată luni, după ce au fost depistate două cazuri pozitive COVID-19 în rândul personalului ce deservea secția: o asistentă și o infirmieră.

Cele două însă erau acasă în momentul confirmării infectării, astfel că este vorba despre infectare comunitară, nu din spital, a precizat managerul spitalului.

Restul personalului secției este transferat în zona de izolare.

”Periodic mutăm 14 asistente și 6 infirmiere, pentru a asigura asistența în zona de izolare. Medicii de la Oftalmologie lucrează cu gărzi de acasă și se asigură continuitatea asistenței medicale în ambulatoriu și în UPU.

Aveam puțini pacienți, nu avea rost să ținem blocat personal. ORL folosește și paturile de la Oftalmologie în această perioadă.

Nu am avut pacient confirmat pozitiv în spital, în acest context”, a mai spus Mîrza.

Secția de Oftalmologie va rămâne închisă timp de o săptămână.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax