Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secția de oncologie și compartimentul hematologie ale Spitalului din Alba Iulia, relocate. Unde vor funcționa din 15 noiembrie

Publicat

Secția de oncologie și compartimentul de hematologie ale Spitalului Județean de Urgență Alba se întorc în vechea locație, în unitatea medicală.

Mai exact, acestea vor funcționa din data de miercuri, 15 noiembrie 2023, în Corpul F al spitalului. Anunțul a fost făcut de reprezentații unității medicale, într-un comunicat de presă. 

În ultimii ani, activitatea acestora s-a desfășurat în alte spații, la parter și la etajul 3, ca urmare a pandemiei de COVID-19 și a unor lucrări de reparații capitale în cadrul spitalului.

Inițial, clădirea în care funcționa secția de oncologie și compartimentul de hematologie a fost transformată în izolator pentru pacienții infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Ulterior, aceeași clădire a fost folosită pentru desfășurarea activității secției de cardiologie a SJU Alba Iulia, în timp ce spațiul în care a funcționat vechea secție de cardiologie a fost supus unor lucrări de reparații capitale.

Astfel, începând de astăzi, activitatea secției de oncologie și a compartimentului de hematologie se desfășoară din nou în clădirea de bază, unde a funcționat până la începutul pandemiei.

Această mutare are ca scop principal asigurarea unei bune desfășurări a activității medicale și creșterea confortului pacienților.

Asigurarea tratamentelor pentru pacienții cu afecțiuni oncologice și hematologice în alte spații ale SJU Alba Iulia a fost o măsură cu caracter temporar, adoptată într-un context care a impus acest aspect, au transmis reprezentații spitalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax