Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secția de ortopedie a Spitalului Județean din Alba Iulia va fi modernizată și dotată. Licitație pentru servicii de proiectare

Publicat

Secția de ortopedie și traumatologie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia urmează să fie modernizată și dotată. Reprezentanții instituției au lansat vineri o licitație pentru servicii de proiectare. 

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a lansat vineri, 30 septembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru servicii de proiectare pentru elaborare proiect PTh+DDE „Modernizare și dotare Secția Ortopedie și Traumatologie”.

Valoarea totală este estimată la 119.900 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, zona care se va reabilita prin proiect este situată la etajul I al corpurilor de clădire C+D – Secția Ortopedie și Traumatologie.

În vederea asigurării confortului în special al pacienților și implicit și al personalului medical prin asigurarea unui climat interior corespunzător cerințelor actuale din punct de vedere sanitar se vor reface în totalitate finisajele și instalațiile.

Obiectivele proiectului vizează:

  • Modernizarea și extinderea instalației de fluide medicale. Se va moderniza și extinde instalația de fluide medicale astfel încât să corespundă normelor în vigoare.
  • Montare instalație de detectare, semnalizare și avertizare la incendiu. Se va monta o instalație de detectare, semnalizare și avertizare la incendiu care în prezent nu există.
  • Montare instalații supraveghere video, televiziune, wireless point acces, iluminat împotriva panicii. Amplasare de frigidere și televizoare în saloane.
  • Înlocuirea integrală a instalațiilor sanitare, termice și electrice. Se vor înlocui integral instalațiile sanitare, termice și electrice la nivelul etajului I, corp C+D al clădirii. Se va înlocui alimentarea cu energie electrică a nivelului I.
  • Asigurarea climatizării. Prin proiect se va asigura climatizarea zonelor principale (saloane, cabinete, săli de tratament, sala mese etc.)
  • Modernizarea și extinderea instalației de apelare asistentă. Se va moderniza și extinde instalația de apelare asistentă astfel încât să corespundă normelor legale în vigoare.
  • Modernizarea instalației de stingere incendiu. Prin implementarea proiectului se va moderniza (înlocuirea integrală a cutiilor de hidranți existente) instalația de stingere incendiu interioară.
  • Modernizarea și reabilitarea integrală a spațiilor. Prin proiect se vor executa recompartimentări, refacerea integrală a finisajelor, înlocuirea tâmplăriilor interioare astfel încât să fie respectate normativele în vigoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax