Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Secţia de Radiologie a Spitalului Judeţean Alba intră în reparaţii capitale. Primele investiţii după 40 de ani de funcţionare

Publicat

De săptămâna viitoare şi până la sfârşitul anului, spaţiile Secţiei de Radiologie a Spitalului Judeţean Alba intră în reparaţii capitale. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, în cadrul acestui compartiment nu au mai fost făcute investiţii de aproximativ 40 de ani. Lucrările ce vor fi executate presupun înlocuirea uşilor, a ferestrelor din lemn şi alte reparaţii necesare în această secţie. Valoarea lucrărilor se ridică la 510.000 lei.

Lucrările care se vor face cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, respectiv la Secţia de Radiologie şi imagistică medicală sunt finanţate de Consiliul Judeţean.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, lucrările se vor finaliza până la sfârşitul acestui an. Reparaţiile se vor realiza mai întâi în jumătate din spaţiul secţiei şi apoi în cealaltă parte, astfel încât activitatea medicală să nu fie afectată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax