Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secții noi de box și arc istoric la Clubul Sportiv Municipal din Alba Iulia. Oportunități sportive pentru tinerii din oraș

Publicat

Clubul Sportiv Municipal Alba Iulia va avea două noi secții destinate tinerilor din oraș care vor să practice un sport, într-un mod organizat. 

Este vorba despre o nouă secție de box și o secție de ”arc istoric”.

În ceea ce privește secția de ”arc istoric” este o prelungire a secției de ”tir cu arcul”, pentru ca practicanții acestui sport să poată participa la competițiile sportive organizate de Federația Română de Arc Istoric.

”Arcul istoric” este un sistem competițional după reguli specifice, organizat pe următoarele probe sportive: proba sportivă arc istoric, proba sportivă arc călare, proba sportivă 3D, proba sportivă tragere la distanță (Flight Shooting), proba sportivă tragere la ținte amplasate la distanță (Long Distance Target Shooting) și proba sportivă Șapte Fortărețe.

Mai exact, sportivii folosesc arcuri vechi, arcuri care au fost folosite în istoria omenirii. De asemenea sportul este unul impresionat de privit, deoarece participanții sunt îmbrăcați în haine istorice specifice zonelor din care vine arcul folosit de aceștia.

Secția de box a clubului sportiv vine în contextul în care tinerii care vor să facă box, într-un mod organizat, în Alba Iulia, nu au foarte multe alternative.

Lipsa unei infrastructuri bine definite, sau a unei sali de stat dotată specific pentru antrenamentele de box duce la abandonul timpuriu al celor care încep să practice boxul.

Secția de box a Clubului Sportiv Municipal va fi condusă de Andrei Dărămuș, un pugilist cunoscut al județului.

Înființarea celor două noi secții sportive la nivelul clubului sportiv din Alba Iulia va fi votată de consilierii locali, în următoarea ședință de Consiliu Local din data de 28 martie 2023.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. m

    joi, 23.03.2023 at 10:14

    bravo! a ajuns un infractor sa conducă pe bani publici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax