Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secțiile de gastroenterologie și stomatologie de la Spitalul Județean Alba au intrat în reparații capitale. Investiție de 2 milioane de lei

Publicat

spitalul judetean alba UPU

upu urgente spital 2Secțiile de stomatologie și gastroenterologie de la Spitalul Județean Alba vor fi modernizate complet. Lucrările capitale la cele două secții au început de luni și vor fi finalizate în acest an.

Managerul Spitalului Județean pentru Urgențe Alba, Nicoleta Coșarcă a declarat în cadrul unei conferințe de presă că cele două secții, stomatologie și gastroenterologie, au intrat în reparații capitale. Investiția totală a acestor lucrări se ridică la suma de 2.153.000 lei.

„În 2 luni voiam avea o secție de stomatologie modernă, cu aparatură modernă care să nu deservească doar pacienților care ajung noaptea în spital pentru că nu au cui să se adreseze ci și celor care vor să apeleze la serviciile noastre” a declarat Nicoleta Coșarcă.

Valoarea investiției este de 200.000 de lei, bani finanțai din bugetul Consiliului Județean.

Tot luni au început lucrările la secția de gastroenterologie, proiect care se întinde pe o perioadă de 6 luni. Valoare este de 1.953.000 de lei și cuprinde și laboratorul de endoscopie, care acum funcționează la parterul clădirii. Se vor face și gastroendoscopii intervenționale, după modernizarea secţiei.

„Pentru a putea începe lucrările la secția de gastro a trebuit să facem mai multe secții. Secția de oftalmologie a coborât în urologie, cea de nefrologie în oftalmologie și secția de gastro s-a redus la trei sferturi din activitate. Necesită niște eforturi foarte mari pentru a începe astfel de lucrări și toate necesită o documentație prin care să explici ce schimbări se vor face și cum va arăta spitalul” a mai precizat managerul spitalului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax