Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

”Ședință” cu părinți puși pe scandal la o școală din Alba. O bătaie în curtea școlii a ajuns în cancelarie și apoi în instanță

Publicat

Un scandal petrecut în curtea unei școli gimnaziale din Roșia Montană și continuat în cancelarie, dar și pe holurile unității de învățământ, a fost tranșat de instanță după aproape patru ani. 

Scandalul a avut loc în data de 14 ianuarie 2019, iar magistrații Judecătoriei Câmpeni au dat o primă condamnare în instanță, abia în data de 6 decembrie 2022. 

De asemenea motivarea a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Scandalul a început după ce un bărbat, care mergea pe jos, pe DN 74, pe lângă școala gimnazială, a văzut în curtea școlii mai mulți elevi strânși. La un moment dat, a văzut cum un elev l-a îmbrâncit pe fiul său.

Atunci a intrat în curtea școlii pentru a-i cere socoteală copilului care i-a îmbrâncit fiul.

Din câte se pare între familia elevului gresat și familia bărbatului ar fi avut loc o neînțelegere tot în ziua respectivă.

Ce s-a întâmplat în curtea școlii, potrivit motivării instanței

Bărbatul a ”văzut că mai mulţi elevi erau în curtea şcolii, printre aceştia fiind şi fiul săui persoana vătămată, a văzut cum aceştia s-au îmbrâncit reciproc, fapt ce l-a determinat să intre în curtea şcolii unde l-a îmbrâncit pe elev, rupându-i geaca de pe el şi l-a lovit cu palma peste spate.

Între aceştia a intervenit martora, aceasta solicitându-I inculpatului să înceteze să îl mai agreseze pe elev, însă fără nici un rezultat astfel că aceasta a fost nevoită să intervină fizic pentru a-i despărţi pe cei doi.

Aceasta l-a rugat pe inculpat să părăsească incinta şcolii, iar pe elev l-a trimis în holul şcolii”, se arată în motivarea instanței.

 L-a amenințat că îl bate după ore

”În acel moment, inculpatul l-a ameninţat pe elev că o să îl aştepte după terminarea orelor de curs, o să-l prindă şi o să-l bată, creându-i acestuia o stare de temere, lucru ce l-a determinat să îl sune pe bunicul său şi să îi spună despre cele întâmplate. La insistenţele profesorilor, inculpatul a părăsit incinta unităţii de învăţământ”, se mai precizează în documentul citat.

Familia elevului agresat a venit la școală și a început să facă scandal. Cearta oprită de jandarmi

După ce copilul agresat și-a sunat bunicul, mai multe rude ale acestuia au venit la școală. Este vorba despre bunicii și tatăl copilului.

Buncii și tatăl copiului ”care au provocat scandal în cancelarie şi în holul şcolii datorită celor întâmplate. La şcoală a venit din nou şi inculpatul şi concubina sa, care au intervenit şi ei, continuând scandalul până la sosirea organelor de poliţie şi jandarmerie.

În timpul scandalului dintre aceştia, datorită strigătelor şi gălăgiei create, nu au mai putut fi susţinute orele de curs”, au mai precizat magistrații.

O primă pedeapsă a fost dată pentru bărbatul care l-a agresat pe minor.

Judecătorii din Câmpeni l-au condamnat pe bărbat, cunoscut cu antecedente penale, la o amendă penală de 2200 de lei pentru loviri și alte violențe, dar și pentru amenințare.

Pedeapsa venită după patru ani nu este defnitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 10 zile.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax