Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ședință extraordinară de CL Alba Iulia: Consilierii locali decid cine se va ocupa de deszăpezirea municipiului în această iarnă

Publicat

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au fost convocați în ședință extraordinară, vineri, 9 noiembrie, pentru a supune la vot mai multe proiecte de hotărâre ce necesită urgentă aprobare. Edilii locali decid și modalitatea de delegare a serviciului public de deszăpezire și combaterea poleiului în sezonul rece.

Ordinea de zi:

1. Rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli pe anul 2012
2. Modificarea şi completarea anexei 1 la Hotărârea nr. 24/2012 a Consiliului local cu privire la aprobarea utilizării sumelor din excedentul bugetului local al anului 2011 ca sursa de finanţare a cheltuielilor secţiunii de dezvoltare.

Dat fiind faptul că atribuirea serviciului de salubrizare în Alba Iulia, serviciu care cuprinde și partea de deszăpezit pe perioada iernii, este întârziată de contestații, administrația locală va trebui să găsească o soluție provizorie. Există posibilitatea ca până la desemnarea firmei cu care se va încheia un contract pentru acest serviciu, de deszăpezitul municipiului în această iarnă să se ocupe, temporar, o altă societate. Toate aceste aspecte vor fi discutate mâine, în ședința de CL Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax