Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Şedinţă festivă la IPJ, de Ziua Poliţiei. Avansări în grad şi diplome pentru poliţiştii din Alba

Publicat

De Ziua Poliţiei Române, luni, 26 martie 2012, în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă festivă. Ofiţeri şi agenţi de poliţie au fost avansaţi în grad, au fost acordate diplome de merit secţiilor de poliţie din judeţ, precum şi poliţiştilor.

Festivitatea a fost condusă de chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi au participat conducerea Inspectoratului, şefii de servicii şi subunităţi, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Au fost prezentate mesajele adresate poliţiştilor cu ocazia Zilei Poliţiei Române de ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, chestor principal de poliţie Petre Tobă, secretar de stat, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din Misterul Administraţiei şi Internelor, precum şi mesajul chestorului de poliţie dr. Liviu Popa, inspector general al Poliţiei Române.

Cu acelaşi prilej au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor 45 de ofiţeri de poliţie şi 105 agenţi de poliţie, iar, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate, subcomisar de poliţie Nicolae Cetină, şeful Serviciului Logistic, inspector de poliţie Mihai Cosmin Bujeniţă, ofiţer în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi agent şef Lucian Valeriu Costea, de la Postul de Poliţie Şugag au fost avansaţi înaintea împlinirii stagiului minim, la gradul profesional următor.

În acelaşi cadru festiv, a avut loc acordarea premiilor programului Poliţia în Slujba Comunităţii, ajuns la a VII-a ediţie, acordate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în parteneriat cu Organizaţia Teritorială a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi Asociaţia Apulum Pol, pentru rezultatele obţinute în activitatea profesională.

Competiţia s-a desfăşurat pe mai multe secţiuni, iar alăturat vă prezentăm câştigătorii:

a. Subunitatea urbană a anului 2011

Locul I: Poliţia Municipiului Sebeş

Locul II: Poliţia Municipiului Alba Iulia

Locul III: Poliţia Oraşului Abrud

Menţiune: Poliţia Municipiului Blaj, Poliţia Municipiului Aiud, Poliţia Oraşului Cîmpeni

b. Subunitatea rurală a anului 2011

Locul I: Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos

Locul II: Secţia 6 Poliţie Rurală Jidvei

Locul III: Secţia 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş

Menţiune: Secţia 4 Poliţie Rurală Unirea, Secţia 10 Poliţie Rurală Albac, Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş

c. Formaţiunea anului 2011

– Serviciul Rutier

d. Ofiţerul de poliţie al anului 2011

– inspector de poliţie Mihai ROMAN – Poliţia Municipiului Alba Iulia

e. Agentul de poliţie al anului 2011

– agent principal de poliţie Ovidiu RAŢIU – Serviciul de Investigare a Fraudelor

f. Personalul contractual al anului 2011

– Ioan Vasile-MEDREA – Serviciul Logistic

Au fost acordate diplome de merit pentru 9 ofiţeri şi 14 agenţi de poliţie.

Au fost acordate diplome de merit şi obiecte simbolice (ceasuri de mână) pentru 18 poliţişti care au încetat raporturile de serviciu în cursul anului 2011.

În finalul şedinţei festive, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes în îndeplinirea nobilei misiuni de asigurare a siguranţei cetăţenilor din judeţul nostru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax