Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ședință la Consiliul Județean Alba. Actualizare proiect de management al deșeurilor și eliberare aviz consultativ pentru atestatul de producător

Publicat

sediu Consiliu Judetean Alba

Consiliul Judetean  Alba Consilierii judeţeni se reunesc luni, 20 aprilie, în şedinţă extraordinară, cu două proiecte pe ordinea de zi. Sunt supuse la vot proiecte privind actualizarea devizului general, din cadrul documentației proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Alba și eliberarea de către Camera Agricolă Județeană Alba a avizului consultativ pentru emiterea atestatului de producător.

Proiectul ordinii de zi cuprinde:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului județean Alba nr. 213/29.12.2014 privind actualizarea “Devizului general” din cadrul documentației tehnico-economice aferente proiectului “Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Alba” finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial MEDIU,cu modificările ulterioare.

2. Proiect de hotărâre privind eliberarea de către Camera Agricolă Județeană Alba a avizului consultativ pentru emiterea atestatului de producător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Calator

    luni, 20.04.2015 at 10:39

    Nu stiu ce rol are acest „Sistem de Management Integrat…” dar mergand cu masina de la Alba Iulia spre Cluj, pe partea stanga (sus pe deal) se vede o groapa imensa de gunoi. Un km inainte si unul dupa se trece printr-un peisaj dezolant: peste tot numai gunoaie (in special pungi de plastic probabil duse de vant).
    Asta face parte din… sistem?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax