Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sedinţă la Consiliul Local Ocna Mureș. Preţuri pentru închirierea spaţiilor din policlinică, modificarea listei de investiţii şi ajutor financiar

Publicat

primaria ocna mures Consilierii locali din Ocna Mureş s-au reunit joi, 30 octombrie, de la ora 17.00, în şedinţă ordinară. Au avut de aprobat proiecte privind  vânzarea unui teren în suprafață totală de 672 mp, acordarea unui ajutor de înmormântare de 1.000 lei, închirierea cabinetelor medicale din clădirea policlinicii şi modificarea listei de investiţii.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 1.000 lei pentru acordarea unui ajutor de urgență domnului Pădurean Romeo. Ajutorul se acordă familiei, având în vedere că fratele acestuia a decedat la Spitalul Penitenciarului Colibași din Pitești și familia decedatului nu a avut veniturile necesare înmormântării.

preturi inchiriere cabinete policlinica ocna ms 2. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexelor nr. 2 a și 2 c ale HCLOM nr. 50/2013 modificate și completate prin HCLOM 77/30.04.2014. În anexe sunt prevăzute nr. spațiilor, suprafețele și prețurile de pornire a licitației pentru închirierea a 12 cabinete medicale, în clădirea Policlinicii, respectiv trei spaţii pentru laborator, examen radiologic şi dentar. Preţurile variază în funcţie de suprafaţă de la 1.122,6 lei pe an, la 4.830 lei pe an. În foto ataşat puteţi vedea preţurile.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea caietului de sarcini aprobat prin HCLOM nr. 190/25.09.2014  – modificarea şi completarea caracteristicilor tehnice ale unor echipamente IT şi electronice în cadrul proiectului POS DRU „Egalitate şi acces pe piaţa muncii” (computere de birou, videoproiectoare, computere portabile, copiatoare automate, ecrane pentru proiecţii, pachete de soft şi licenţe).

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitație publică, a imobilului proprietate privată a orașului Ocna Mureș – teren, în suprafață totală de 672 m.p. înscris în C.F. 70195 Ocna Mureș cu nr. top. 846/19/4. Pe terenul concesionat proprietarul a ridicat o construcție, iar prin acest proiect solicită cumpărarea acestuia. Vânzarea se va face prin licitație publică, iar prețul de pornire stabilit de un evaluator este de 9.485,00 lei la care se adaugă TVA.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea bugetului local pe anul 2014 și modificarea liste de investiții conform anexelor nr. 1 și 2, prin rectificare de buget.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax