Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE: Informații privind comasarea școlilor din Județul Alba și despre soluționarea cererilor de pensionare

Publicat

La Instituția Prefectului – Județul Alba are loc miercuri, începând cu ora 10.00, ședința Comisiei de Dialog Social. În cadrul acesteia se vor prezenta informații privind comasarea unităților de învățământ din județul Alba, dar și despre modul de soluționare a cererilor de pensionare privind înscrierile noi de pensii, a cererilor de modificare a drepturilor de pensie și a cererilor de trecere la pensie pentru limită de vârstă în anul 2017.

Ordinea de zi:

  • Informare privind comasarea unităților de învățământ din județul Alba (prezintă inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Marcela Dărămuș)
  • Modul de soluționare a cererilor de pensionare privind înscrierile noi de pensii, a cererilor de modificare a drepturilor de pensie și a cererilor de trecere în pensie pentru limită de vârstă în anul 2017 (prezintă directorul Casei Județene de Pensii Alba, Alexandru Retegan)

Întâlnirea a început cu un cuvânt al prefectului Dănuț Hălălai care a spus că în sală nu sunt toți primarii invitați, ceea ce înseamnă că ”pe unii nu-i interesează”. Acesta a vorbit de ”dezinformare” pe acest subiect vorbind despre un anumit deputat, cu referire la Florin Roman.

Apoi a luat cuvântul șefa IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, pentru a explica situația școlilor din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax