Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ședințe la PSD: Majoritatea liderilor din teritoriu, de acord cu comasarea alegerilor europarlamentare cu locale

Publicat

La sediul Partidului Social Democrat din București au avut loc marți ședințe cu liderii organizațiilor regionale. Mai mulți șefi de filiale care nu au primari de municipii sau președinți de consilii județene s-au pronunțat împotriva comasării alegerilor europarlamentare cu locale, dar majoritatea liderilor locali s-au declarat de acord, au declarat pentru G4Media surse social-democrate.

O decizie finală nu a fost luată. Marcel Ciolacu urmează să discute cu președintele PNL Nicolae Ciucă în coaliție despre întreg calendarul de negocieri.

Potrivit informațiilor G4Media, decizia va fi luată rapid, astfel încât eventualele modificări legislative să fie făcute rapid pentru ca alegerile locale și europarlamentare să fie organizate în 9 iunie.

Conducerea PSD se reunește marți și miercuri în ședințe succesive pentru a discuta strategia pentru europarlamentare. La Palatul Parlamentului este programată miercuri, începând cu ora 10:00, reuniunea grupurilor parlamentare PSD iar de la orele 12:00 reuniunea Consiliul Politic Național (CPN).

Luni, la ședința coaliției în ce privește comasarea alegerilor, liderii PNL și PSD nu au luat o decizie. Potrivit surselor G4Media.ro, tema ar fi fost discutată la sfâșitul ședinței la inițiativa lui Marcel Ciolacu, care ar fi dorit să discute la pachet toate șirurile de alegeri. În cele din urmă, a rămas ca fiecare să dezbată mai întâi acest subiect în propriul partid.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax