Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sediul Judecătoriei Sebeș urmează să fie reabilitat și mansardat. Ce lucrări se vor efectua și cât vor costa

Publicat

Sediul Judecătoriei Sebeș urmează să fie consolidat, reabilitat termic și mansardat, printr-o investiție de peste 340.000 de lei. 

Tribunalul Alba a lansat miercuri, 24 mai, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de intervenție, consolidări, reabilitări termice, mansardare la sediul Judecătoriei Sebeș.

Valoarea totală estimată este de 344.537,82 de lei, fără TVA.

Judecătoria Sebeș funcționează din anul 1920 în sediul amplasat pe B-dul Lucian Blaga, la nr. 47. Între anii 1996 și 1998 s-au efectuat lucrări de amenajare în vederea funcționării Judecătoriei Sebeș.

Clădirea are o suprafață construită de 444 mp și un regim de înălțime S parțial + Parter. Subsolul este parțial, pe o suprafață de cca. 328 mp. Suprafața desfășurată este de 772 mp, iar suprafața terenului aferent este de 720 mp.

În plan, clădirea este în formă de „U”, cu baza la strada Lucian Blaga și cele două aripi, una la Est și cealaltă la Vest.

Potrivit caietului de sarcini, clădirea urmează să fie reabilitată și mansardată. La mansardă se vor organiza birouri, sala de consiliu, grupuri sanitare și lift interior pentru documente.

Sediul urmează să fie accesibilizat cu rampă de acces pentru persoane cu handicap, se vor instala sisteme de supraveghere și alarmare pentru incendii.

De asemenea, se vor instala sisteme de ventilare a aerului cu recuperatoare de căldură și de climatizare cu senzori de monitorizare a temperaturii, umidității și concentrației de dioxid de carbon și la demisol emisii de radon.

Judecătoria Sebeș urmează să devină o clădire cu consum redus de energie „nZEB”, care va beneficia de panouri termo și fotovoltaice. De asemenea, se va analiza oportunitatea instalării pompelor termice pentru alimentarea instalațiilor de climatizare și/sau încălzire.

De asemenea, se va studia posibilitatea creării de circuite separate de circulație pentru justițiabili, personalul propriu și persoanele private de libertate.

Lucrările ar urma să se desfășoare pe porțiuni, pentru a nu întrerupe activitatea în Judecătorie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax