Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sediul PDL din Alba Iulia a fost spart de hoţi. Trei uşi de birouri forţate, nu a fost reclamată sustragerea de bunuri

Publicat

Poliţia a fost sesizatǎ sâmbătă dimineaţa, privind faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în sediul din Alba Iulia al PDL, fără a fi reclamată însă sustragerea de bunuri.

La faţa locului, poliţiştii au constatat cǎ o fereastră şi gratiile metalice cu care aceasta este prevăzută, orientată spre curtea interioară a imobilului în care îşi are sediul partidul politic prezenta urme de forţare, iar, în interiorul sediului, trei uşi de birouri erau forţate la nivelul încuietorilor.

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene a PDL, senatorul Alexandru Pereş susţine că, la prima vedere, nu lipseşte nimic din birouri, iar singurele pagube ar fi geamul şi uşile, ce au fost forţate. Pereş a precizat că nici din calculatoare nu pare a fi dispărut ceva şi că în sediu „nu avem bani sau obiecte de valoare, care să atragă atenţia infractorilor”.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia în vederea identificării autorilor şi tragerii lor la răspundere penală sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax