Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şef nou la Casa Judeţeană de Pensii Alba. Nicolae Nartea a pierdut funcţia, prin concurs, în favoarea lui Alexandru Retegan

Publicat

Juristul Alexandru Retegan a câştigat concursul organizat la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru postul de director al Casei Judeţene de Pensii Alba. Acesta l-a avut drept contracandidat pe Nicolae Nartea, cel care ocupase funcţia de conducere până la această dată.

Alexandru Retegan îşi va prelua oficial funcţia după primirea ordinului de numire pe post din partea Casei Naţionale de Pensii. Acesta a mai fost director la CJP Alba, acum doi ani.

Concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a cuprins o testare scrisă şi un interviu. Retegan a fost propus pentru postul de conducere de la Alba de UNPR, pe baza colaborării parafate la nivel judeţean cu PDL.

Fostul director, Nicolae Nartea, lucrează în sistemul de pensii din 1975, ocupând funcţiile de şef serviciu, director sau director adjunct.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. HH

    luni, 11.07.2011 at 21:29

    IMI PARE RAU PT.DOMNUL NARTEA, CHIAR DACA A PLECAT DE LA PNL LA PD ERA TOTUSI INCONTESTABIL UN PROFESIONIST, NOUL DIRECTOR ESTE DOAR UN TRADATOR NIMIC MAI MULT.

  2. Manitu

    marți, 12.07.2011 at 11:02

    Pentru A. Buciuman: Spui ca „noul director este doar un tradator” dar la inceput afirmi ca „Imipare rau pt. dl. Nartea , chiar daca a plecat de la PNL la PD”. Oare nu te contrzici? Cine a tradat primul?

    • moderatorul de serviciu

      marți, 12.07.2011 at 13:14

      nu A Buciuman a scris. Este un comentariu la fel ca al dvs.

  3. Radu

    marți, 12.07.2011 at 17:40

    Somerul de servici a fost rasplatit pentru denigrarile de pe forum…in favoarea PDL. Meritati tot dispretul comunitatii. O prostituata politica de sorginte comunista…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax