Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şef nou la Poliţia Teiuş, după demisia comisarului şef Marius Pop. Ioan Petruţ, de la Poliţia Ocna Mureş a preluat funcţia

Publicat

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba au comunicat că, începând de joi, 19 aprilie, la conducerea Poliţiei din Teiuş este numit comisarul şef Ioan Petruţ, de la unitatea de poliţie din Ocna Mureş. Reamintim că funcţia a rămas vacantă după ce fostul şef, Marius Pop, a fost eliberat din funcţie şi a solicitat întreruperea relaţiilor de muncă cu IPJ, fiind trimis în judecată pentru fapte de corupţie.

Prin dispoziţie a chestorului principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisarul şef de poliţie Ioan Petruţ a fost eliberat din  funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş şi numit în funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Teiuş, joi, 19 aprilie.

Comisar şef Ioan Petruţ este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 1990, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Aiud. Începând cu data de 15.11.1999 până în prezent, ofiţerul a îndeplinit funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş.

Pentru  îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat comisarul de poliţie Tiberiu Stelian Benţea, ofiţer specialist pe linie de investigaţii criminale, la Poliţia Oraşului Ocna Mureş.

„Această schimbare a avut loc ca urmare a rezultatelor obţinute în primul trimestru al anului 2012 de către Poliţiile Oraşelor Ocna Mureş şi Teiuş, rezultate prezentate în cadrul şedinţelor de evaluare ce au avut loc în data de 18.04.2012, la care a participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea”, se arată într-un comunicat IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax