Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șefi noi în fruntea unor parchete din Alba și la Curtea de Apel Alba Iulia. Vezi notele pe care le-au luat

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia va avea un nou vicepreședinte în persoana judecătorului Andrei Claudiu Rus, care a obținut nota 10 la examen, atât la proiect cât și la proba scrisă. Andrei Rus a fost șef al Curții de Apel Oradea, de unde a demisionat și s-a mutat la Alba Iulia ca judecător. Și Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba va avea un nou șef. Pentru funcția de prim-procuror au candidat Dan Ștefan Cioancă și Ileana Florentina Cherșa. Ambii candidați au obținut note foarte bune, respectiv 9,42 și 8,20.

Procurorul Dan Ștefan Cioancă a obținut la examenul pentru numirea în funcție o medie de 9,42 (9,25 pentru proiect, 9,60 la testarea scrisă). Pentru funcția de procuror șef a concurat și Ileana Florentina Cherșa, care s-a descurcat de asemenea foarte bine, obținând o medie de 8,20, mai puțin însă decât Cioancă. Procurorul Cioancă lucrează în cadrul instituției, pe când Florentina Cherșa este în prezent la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Un singur candidat s-a înscris la concursul pentru postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș. Este vorba despre Daniel Ioan Suciu. Acesta a obținut în urma examenului media de 8,05.

Claudia Simona Gavrilă a candidat la concursul pentru funcția de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și a obținut media de 8,90.

Procurorul Ioan Dorel Șoica-Duma, delegat până acum la DNA Alba Iulia, s-a înscris la postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad și a fost notat, în urma concursului, cu media de 8,10.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax