Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şefii serviciilor de investigare a fraudelor s-au întâlnit la Alba Iulia

Publicat

pol

Ioan Nicolae Cabulea, chestor principal de politie

In aceste zile, şefii serviciilor de investigare a fraudelor din cadrul tuturor inspectoratelor de poliţie judeţene din ţară s-au întâlnit la Alba Iulia pentru sesiunea anuală de training profesional. Principalele subiecte de discuţie au vizat fenomenul de evaziune fiscală şi contrabanda cu ţigări.

Acţiunea este organizată de Direcţia de Investigare a Fraudelor, sub directa coordonare a chestorului principal de poliţie Dumitru Pîrvu, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, la sesiune fiind invitaţi reprezentanţi ai Poliţiei de investigare a fraudelor din Republica Moldova, ai firmelor producătoare de ţigări, ai Gărzii Financiare şi ai Direcţiei de Accize şi Operaţiuni Vamale.

Luni, şedinţa de lucru a fost deschisă de subsecretarul de stat, adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, care a insistat asupra rezultatelor obţinute în cadrul acţiunilor de  prevenire şi combatere a fenomenului de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări. În cadrul acestei şedinţe s-au analizat şi alte aspecte de interes operativ, cu accent pe necesitatea îmbunătăţirii relaţiilor de cooperare cu instituţiile având atribuţii în domeniul combaterii evaziunii fiscale.

De asemenea, subsecretarul de stat a subliniat importanţa pregătirii poliţiştilor şi realizării obiectivelor stabilite în vederea aderării României la spaţiul Schengen.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax