Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful ALDE Alba a pierdut procesul prin care cerea anularea hotărârii de ridicare a mașinilor parcate ilegal

Publicat

Ioan Lazăr a pierdut în instanță procesul împotriva Cosiliului Local Alba Iulia. Preșdintele ALDE Alba a atacat în instanță hotărârea consiliului în ceea ce privește ridicarea mașiniilor parcate ilegal pe spațiul public.

Cererea de anularea a hotărârii de Consiliului Local formulată de Ioan Lazăr în instanță, prin care mașinile parcate ilegal pe domeniul public pot fi ridicate, a fost respinsă de Tribunalul Alba.

„Respinge excepţia tardivităţii plângerii prealabile invocată de pârât prin întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamantul LAZĂR IOAN, în contradictoriu cu paratul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI ALBA IULIA, pentru suspendarea executării H.C.L. nr. 149/28.04.2017 adoptată de pârât. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul şi motivele de recurs se vor depune la Tribunalul Alba. Pronunţată în şedinţa publică din data de 5.07.2018”, scrie în minute deciziei instanţei.

„Nu vreau să fac nici un comentariu la o hotărâre judecătorească, mi-o asum, dar o să facem apel și o să vedem mai departe.., iar dacă și acolo (n.r. instanță superioară, Curtea de Apel Alba Iulia), eu mă voi lasa păgubaș. Din discuțiile pe care le-am avut cu avocatul care m-a reprezentat, mi-a zis că pledoaria avocatului Primăriei Alba Iulia s-a axat pe partea politică, în speță că acel care a depus plângerea este președintele formațiunii ALDE”, a declarat Ioan Lazăr.

Lazăr susține în continuare că nu este normal să ridici autoturismele parcate ilegal pe domeniul public, în condițiile în care nu sunt amenajate locuri de parcare.

Și mai mult, el consideră că autoturismele sunt ridicate preferențial și că suma pentru recuperarea mașinii este foarte mare, acestea fiind și motivele pentru care el a atacat în instanță hotărârea Consiliului Local Alba.

Decizia Tribunalului nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 5 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax