Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful ALDE Alba, atac dur la adresa colegilor din coaliţie, după demiterea unui viceprimar printr-un „blat” PNL-PSD

Publicat

Afirmații grele în plin scandal politic, după demiterea viceprimarului Radu Penciu de la Lupșa. Președintele ALDE Alba iese la atac și le „bate obrazul” colegilor din alianța de guvernare. Ioan Lazăr și-a exprimat dezamăgirea  față de consilierii locali PSD de la Lupșa și față de conducerea partidului la nivel local. El afirmă că „vina cea mai mare este a colegilor din PSD” , referitor la demiterea viceprimarului. 

Demiterea viceprimarului comunei Lupșa, Radu Penciu, membru ALDE, a stârnit un set de reacții din partea conducerii ALDE Alba.

Ioan Lazăr a declarat că este foarte dezamăgit de colegii partidului de guvernare, în special de consilierii PSD, și de conducerea partidului la nivel local.

Mai mult de atât, a declarat că ”refuz să cred că cei de la conducerea PSD Alba nu au știut de inițiativa consilierilor locali de Lupșa”.

Președintele ALDE Alba consideră că demiterea colegului său de partid din funcția de viceprimar al comunei Lupșa este cauzată de frica PSD-iștilor și a liberalilor de implicarea lui Radu Penciu în comunitate.

Singura soluție pe care o vede ca reprezentanţii PSD să-și mai „spele din păcate” este aceea ca la nivel de comună să se organizeze o ședință extraordinară și cei care au inițiat proiectul pentru demiterea lui Penciu să îl retragă.

Lazăr nu s-a oprit la cazul Penciu și i-a atacat mai departe pe colegii de guvernare. „Rușine colegilor noștri de la PSD Alba!”, a spus el, referitor la refuzul primarului PSD de la Câmpeni să o invite pe scenă pe președinta organizației locale ALDE  și consilieră locală, Maria Elena Oprea, cu ocazia festivalului de la Câmpeni.

Întrebat cum vede pe viitor colaborarea dintre cele două partide la nivel local, Lazăr a răspuns: ”La fel de proastă ca și până acum, nu văd nici o bunăvoință, nici o tentativă, de schimbare a comportamentului, repet, vorbesc de conducerea PSD Alba”.

În altă ordine de idei, Lazăr a declarat că apreciază gestul lui Mircea Hava de a reveni asupra tarifelor pentru locurile de parcare și, mai mult de atât, că îl susține în interzicerea creșterii animalelor domestice în oraș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax