Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful ALDE Alba îndeamnă la boicotarea mitingului PNL. Ioan Lazăr: „Nu îmi explic de ce atâta tărăboi”

Publicat

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr speră ca oamenii „de bună credință” să nu participe la protestul anunțat luni de PNL și „să lase parlamentarii și membrii de partid” să iasă singuri. 

„Referitor la mitinguri, este dreptul fiecăruia să facă. Și eu când am făcut parte din Partidul Național Liberal am participat la mitinguri împotriva PD-ului, împotriva PSD-ului, împotriva primarului. Am auzit că astăzi este un mare protest. Sper ca oamenii de bună credință să înțelegă și să nu participe la acest protest. Să lase parlamentarii și membrii de partid ai noului PNL să iasă ei, să vedem ce vor spune. Le este frică că firmele susținute de ei nu mai pot face evaziune fiscală. Altfel nu îmi explic de ce atâta tărăboi”, a transmis președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Potrivit lui Ioan Lazăr, scopul principal al modificării Codului fiscal este acela de eliminare a evaziunii fiscale.

„Sindicatele sunt foarte vocale, foarte vehemente. Parlamentarii, foștii parlamentari din PD care au fost în Parlament atunci când Băsescu și Boc au tăiat cu 25% salariile, atunci nu au făcut nimic, toată lumea a tăcut. Acum, că vor crește foarte puțin, că în unele locuri poate vor scădea foarte puțin, toată lumea face scandal, îndeamnă la mitinguri. Nu mi se pare normal”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta recunoaște totuși că după aplicarea noilor prevederi, veniturile bugetelor locale vor scădea.

„Sigur nu vor mai fi așa mari încasări ca până acum. Dar după ce s-a modificat legea și au putut să își dea salarii așa cum au dorit dânșii, acum vor trebui să facă economie. Să se gândească foarte bine când dau unui șofer salariul unui profesor sau al unui medic”, a mai spus Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax