Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful ALDE Alba, Ioan Lazăr: ”Ciolacu l-a negociat pe Dumnezeu într-un joc politic ieftin”

Publicat

lazar, ALDE Alba, doliu

Șeful ALDE Alba, Ioan Lazăr, critică în termeni duri, pe Facebook decizia președintelului interimar al PSD , Marcel Ciolacu, de a accepta prelugirea stării de alertă. 

”Puteam să jur că omul lui Iohannis din fruntea PSD va executa ordinul acestuia cu privire la prelungirea stării de alertă. Mă așteptam chiar să invoce ,,interesul național” cum o făcea pe vremuri Oprea.

Așa Ciolacu încearcă să împuște mai mulți iepuri dintr-un foc. Nu-l supără pe șeful Iohannis, negociază interesele unor barosani ai partidului și, bineînțeles are amendamente populiste pentru a încânta electoratul ,,credincios” PSD.

DA, Ciolacu a negociat oficierea slujbelor în biserica. L-a negociat pe Dumnezeu într-un joc politic ieftin. Domnule președinte al PSD, Dumnezeu primește rugăciunile chiar dacă sunt făcute în curtea bisericilor, a mânăstirilor și chiar de acasă dacă există credință.

“Când te rogi, intră în cămara ta și închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns” (Ev.Matei cap.6).

Fățărnicia aceasta în schimb este pedepsită așa cum scrie în Cartea Sfântă.

Nu e un lucru rău ca vom avea acces în biserică. Daaarrr!!! Era muuult mai primit de Cel De Sus daca ați fi negociat si obținut resuscitarea firmelor din turism și HORECA, serviciilor, agriculturii și a investițiilor în general.

Am înțeles, de acolo nu vin voturi pentru PSD. Cât despre “guvernul meu” sper sa-și rezolve mânărelile cât mai repede să lase afacerile de partid și să elibereze ,,țara și economia” până nu e prea târziu.

ALDE a fost și va rămâne pe aceeași linie de a sprijini real economia, mediul de afaceri și locurile de muncă. De aici derivă toate!”, a transmis șeful ALDE Alba, Ioan Lazăr într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax