Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful ALDE Alba susține interzicerea creșterii animalelor domestice în Alba Iulia

Publicat

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat vineri că susține proiectul care s-a aflat în consultare publică privind interzicerea animalelor de curte din interiorul orașului și că nu i se pare normal ca oamenii să crească găini, gâște și porci la oraș.

Ioan Lazăr a declarat într-o conferință de presă că nu i se pare normal „să cotcodăcească găinile și porcii să facă ce fac ei de obicei prin oraș” și că susține proiectul care s-a aflat în consultare publică, prin care se propune interzicerea creșterii animalelor de curte în oraș.

Lazăr a spus că el a contestat întotdeauna hotărârile care nu i s-au părut benefice pentru cetățenii orașului, dar că nu i se pare normal ca primarul Mircea Hava să fie învinuit și pentru acest proiect.

„De câte ori plouă, e de vină primarul Hava”, a amintit Lazăr, în acest context.

Președintele ALDE Alba consideră că acest proiect este benefic pentru orașul Alba Iulia, un oraș care tinde să devină un mare centru turistic în România și că prezența animalelor de curte, prin oraș, nu este benefică pentru evoluția sa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax