Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful ANL a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar de evaziune și abuz în serviciu

Publicat

Seful Agenției Naționale de Locuințe, George Marcu, a fost reţinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurori, într-un dosar in care este acuzat de abuz în serviciu şi evaziune. Ancheta se referă la perioada în care actualul șef al ANL deține funcția director al Spitalului „Alexandru Obregia”.

Alături de Marcu au mai fost reţinute alte două persoane, printre care şi finul său, informează B1TV.

Monica Boer, noul manager al Spitalului „Alexandru Obregia” a declarat luni că, după ce a preluat conducerea unităţii, au fost găsite facturi neînregistrate în valoare de 4,5 milioane de euro din perioada în care manager a fost George Marcu.
Ulterior, au fost înregistrate mai multe facturi, iar, după ce au fost făcute evaluări, s-ar fi constatat un prejudiciu de aproximativ 700.000 de euro, a adăugat Monica Boer.

Poliţiştii au făcut, luni, şapte percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un caz privind achiziţii publice pentru reparaţii şi construcţii la Spitalul Obregia, prin care a fost produs un prejudiciu de 5,2 milioane de lei, printre persoanele vizate fiind şi fostul director al unităţii, George Marcu, în prezent şef al ANL.

Citește mai mult despre acest subiect pe Ziare.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax