Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şeful Biroului rutier de la Poliţia Locală Alba Iulia, REŢINUT pentru 24 de ore. Suspect de hărţuire şi ameninţare

Publicat

arestat politia locala

Marius Rece, şef Birou circulaţia pe drumurile publice în cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de hărţuire şi ameninţare.

Pe numele său s-ar fi depus plângeri în acest sens. Potrivit unor surse, acuzaţiile de hărţuire şi ameninţare ar fi în legătură cu relaţia cu fosta soţie.

Bărbatul se află în centrul de arest de la IPJ Hunedoara, deoarece spaţiul pentru arest de la IPJ Alba nu a fost încă deschis oficial.

Citeşte şi SURSE: PERCHEZIȚII la Poliția Locală Alba Iulia și în alte două locații. Ancheta ar viza incendierea unui autoturism

Fosta sa soţie este angajată la MAI, la o unitate din Orăştie. Marius Rece se află de mai multă vreme într-un conflict cu fosta soție, cadru MAI, pentru tutela copiilor. Conflictul a devenit public, după ce angajatul de la ” Poliția locală” a publicat prin intermediul unui site acuzații grave la adresa soției și a superiorilor acesteia de la unitatea din Orăștie.

În urmă cu patru luni, Poliția a făcut percheziții în biroul acestuia din sediul Poliției Locale Alba Iulia. Perchezițiile au vizat cercetări într-un dosar de incendiere a autoturismului fostei soții a polițistului Rece.

În actualizare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax