Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful CNAS, Răzvan Vulcănescu, a fost DEMIS de către premierul Dăncilă. Cine ar putea să îi ia locul

Publicat

 Premierul Viorica Dăncilă l-a demis marţi, pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu, informează românia24.ro.

Totodată, Dăncilă a dispus şi trimiterea la CNAS a Corpului de control pentru verificări. Premierul României a anunțat încă de luni, că dacă Vulcănescu nu își va da singur demisia, va face ea acest lucru.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate se află într-un imens scandal mediatic, din cauza sistemului de citire a cardului de sănătate, care de mai bine de două săptămâni este căzut.

Reamintim că Daniel Osmanovici, fostul purtător de cuvânt al CNAS, a demisionat din funcţie duminică, după ce într-un interviu la un post de radio pe tema defecţiunii sistemului informatic de la CNAS, a declarat că “oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem”.

CITEȘTE ȘI: Purtătorul de cuvânt al CNAS a DEMISIONAT, după declarația ”Oamenii mor oricum”. Platforma de carduri este încă blocată

Potrivit unor surse, Ministrul Sănătății a înaintat propunerea pentru un nou președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, în persoana lui Vasile Ciurchea. Acesta a mai fost președinte al CNAS până în martie 2016, când a demisionat din motive personale, dar a mai deținut și în trecut funcția de conducere a instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 23.07.2019 at 17:02

    Asa e. Ciurhea a mai fost in doua randuri. Si ca dovada ca si-a facut bine treaba este anchetat de DNA pentru un prejudiciu de 16 mil.de euro. Pai nu este PSD un partid de penali ? Intreb si eu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax