Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Șeful CNCAV, despre redeschiderea școlilor: Crește riscul de îmbolnăvire, dar copiii au nevoie de şcoală cu prezență fizică

Publicat

Reînceperea şcolilor cu prezenţă fizică aduce un risc suplimentar de creştere a numărului de cazuri, dar copiii au nevoie să participe la şcoală, să beneficieze de cursuri cu prezenţă fizică, spune șeful CNCAV, Valeriu Gheorghiţă.

„Sigur că reînceperea şcolilor cu prezenţă fizică aduce o creştere a riscului de expunere şi implicit de îmbolnăvire şi o creştere a numărului de cazuri.

Cred că, în acelaşi timp, copiii noştri au nevoie să participe la şcoală, au nevoie să beneficieze de şcoală cu prezenţă fizică.

Vezi și LISTĂ: Cum încep școala elevii din Alba, luni. Cine merge la școală și cine rămâne acasă pentru ore online

Cred că noi, adulţii, trebuie să facem un efort pentru ca astăzi, şi de mâine, şi de poimâine, copiii noştri să meargă în siguranţă la şcoală.

Cum putem face asta? Respectând măsurile igienico-sanitare, explicându-le şi copiilor acelaşi lucru, vaccinându-ne şi cred că în felul acesta, progresiv, putem să controlăm şi să limităm consecinţele şi efectele acestei pandemii.

Categoric, reînceperea cursurilor cu prezenţă fizică aduce un risc suplimentar asupra creşterii numărului de cazuri, dar aici trebuie să păstrăm un echilibru între evoluţia epidemiologică şi beneficiile şi pierderile pe care copiii noştri le au în această perioadă”, a spus Gheorghiţă.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Vasili

    sâmbătă, 06.11.2021 at 21:14

    BĂIII ,,m a r i c aaaaa” …BĂIIII
    Tu nu ai minte de loc băiii 🐃🐃🐃

  2. eu

    sâmbătă, 06.11.2021 at 23:58

    Sunteți praf toți. Mor oamenii și vouă va pasa de școală. Și asa cine învață, învață cine nu , nu. Profesorii sunt indiferenți, expuși și ei, bani vor. Parca ați înnebunit,ne mor apropiații,părinții nu își mai fac tratamentele pt cronici. Ne omorâți cu zile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax