Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şeful de cabinet şi purtătorul de cuvânt de la IPJ Alba, alături de alţi trei poliţişti, avansaţi în grad, de 1 Decembrie

Publicat

pol

Şeful Serviciului Cabinet şi purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba, alături de alţi trei poliţişti au fost avansaţi în grad, joi, înaintea îndeplinirii stagiului, pentru rezultate profesionale deosebite obţinute în 2012.

În cadrul unei şedinţe festive la care au participat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu, împuternicit şef al Inspectoratului, a prezentat Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa prin care, cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim patru ofiţeri şi un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2012, comisar de poliţie Vasile Catargiu, şeful Serviciului Cabinet a fost avansat în gradul de comisar şef.

Inspector principal de poliţie Luminiţa Prodan, din cadrul Serviciului Cabinet a fost avansată în gradul de subcomisar de poliţie, inspector de poliţie Dorel Bota, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost avansat în gradul de inspector principal de poliţie, inspector de poliţie Marcel David din cadrul Serviciului Rutier a fost avansat în gradul de inspector principal de poliţie iar agent principal de poliţie Marius Simina a fost avansat în gradul de agent şef adjunct.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor cinci poliţişti şi le-a urat succes în activitatea profesională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax