Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șeful Gărzii de Mediu Alba, Dănuț Hălălai, indignat de gunoiul aruncat în cascada de la Roica: ”Nesimțire fără margini”

Publicat

Șeful Gărzii de Mediu Alba, Dănuț Hălălai (fost prefect al județului Alba), a postat pe contul său de Facebook câteva fotografii și un mesaj, după ce la cascada de la Roica a observat un sac de gunoi aruncat în apă.

Zona în care acesta a semnalat problema, este destul de vizitată de turiști la sfârșit de săptămână, datorită drumului bun care permite accesul până la Roica. Acolo sunt și multe cabane, construite în ultimii ani. 

Hălălai a cerut celor care sunt martorii unor asemenea fapte, să i le ofere. O parte din Valea Gălzii se află și în sit de protecție Natura 2000. 

”Nesimțire fără margini pe Valea Gălzii la cascada de la Roica… Trebuie să facem front comun și să nu permitem astfel de activități!

Orice informație despre oameni cu astfel de apucături, eventual fotografii care să ne ajute să-i descoperim sunt de un real folos. Amenzile sunt usturătoare și nu o să ezităm să le punem în aplicare pentru cei care sunt certați cu legea!” a scris pe contul său de Facebook, Dănuț Hălălai. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax