Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şeful Gărzii Financiare, aiudeanul Ladanyi Arpad Csaba s-a autosuspendat temporar din funcţie

Publicat

Comisarul şef al Gărzii Financiare, aiudeanul Ladanyi Arpad Csaba s-a autosuspendat temporar din funcţia pe care o deţine pentru a susţine un examen de intrare în avocatură. Decizia acestuia a fost făcută publică de premierul Emil Boc, iar pe durata suspendării conducerea Gărzii Financiare va fi preluată de comisarul general adjunct, Sorin Florea.

Ladanyi Arpad Csaba a solicitat suspendarea sa din funcţie în data de 23 mai. Acesta a precizat că decizia sa are la bază motive personale şi nu are legătură cu cele peste 700 de disponibilizări ce urmează să fie făcute la nivelul Gărzii Financiare, în urma hotărârii Guvernului. „Am solicitat suspendarea pentru un motiv personal. Nu are legătură cu activitatea Gărzii Financiare. Potrivit art. 95 din Statutul funcţionarului public, pentru interes legitim, motivat, funcţionarul public poate solicita suspendarea din funcţie. Această suspendare a mea este independentă de reorganizarea Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală”, a declarat Ladanyi Arpad Csaba pentru o publicaţie naţională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax