Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şeful Gărzii Financiare din Alba a dat concurs pentru postul de conducere a OIR POS DRU

Publicat

Şeful Gărzii Financiare Alba, Dorin Nistor a participat la concursul pentru ocuparea postului de conducere de la Organismul Intermediar Regional Centru pentru Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (OIR POS DRU) Alba Iulia.

Funcţia de conducere a organismului regional cu sediul la Alba Iulia este deţinută cu titlu temporar de Dan Coriolan Simedru (PNL), de trei ani.

Instituţia gestionează implementarea schemelor de finanţare nerambursabilă, componenta   „Dezvoltarea Resurselor Umane” din cadrul Subprogramului PHARE 2003 – Coeziune Economică şi Socială, implementarea schemei  de finanţare nerambursabilă  componenta „Dezvoltarea Resurselor Umane” din cadrul Subprogramului PHARE 2004 – 2006 Coeziune Economică şi Socială şi implementarea Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane. Statele Membre şi regiunile Uniunii Europene au acces la finanţare din Fondul Social European în cadrul unei perioade de programare de şapte ani. Actualul exerciţiu de programare se desfăşoară pe perioada 2007-2013. Pentru a beneficia de asistenţa FSE, Statele Membre elaborează programe operaţionale care sunt implementate de actori socio-economici, precum instituţii de învăţământ, furnizori de formare profesională, IMM-uri, camere de comerţ şi industrie, parteneri sociali, ONG-uri, instituţii publice, autorităţi locale etc.

Reamintim că Garda Financiară (GF) Alba, la care Dorin Nistor ocupă poziţia de conducere, a fost subiectul unor restructurări, la fel ca şi celelalte instituţii similare din ţară subordonate ANAF, din cauza restrângerii cheltuielilor bugetare. În urma reorganizării, doar jumătate dintre posturile GF Alba au rămas în organigramă.

Contactat de alba24.ro, Dorin Nistor a declarat că şi-a depus dosarul pentru nou funcţie de la OIR POS DRU şi că această oportunitate o consideră ca pe o provocare în carieră. El susţine că activitatea de dezvoltare a resurselor umane este importantă în contextul actual, luând decizia de a se implica activ în domeniu. În prezent, acesta se află în concediu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. cetateanu

    duminică, 17.07.2011 at 10:25

    ce rusine, sa puna o asa somitate sa mai dea si concurs pentru o functioara ca asta !! cred ca va deregla sistemul de punctaj asa cum a facut nadia comaneci !! este intr-adevar o provocare pentru cariera de pupator in fund si robotel politic !!

  2. cetateana

    duminică, 17.07.2011 at 17:40

    D-l cetateanu, il cunoasteti personal? sau va dati doar asa cu parerea, ca de hai sa vorbim si sa ne pierdem vremea. Cand ajungeti de talia lui, mai comentati, pana atunci nu are rost – sau sunteti un pupator la randul dumneavoastra (in fundurile altora evident), si atunci va ganditi sa generalizati?

  3. mihai

    duminică, 17.07.2011 at 20:12

    Domnul Coriolan Simedru ce rezultate a avut pana acum in aceasta functie ? Si cred Coriolan a pupat in f… pe PNL si in timpul liber pe PDL 🙂

  4. pdlist

    luni, 18.07.2011 at 11:58

    …CU 2( DOI) LA ORAL nu se trece testul de IQ

  5. toby

    luni, 18.07.2011 at 15:07

    ….n-a dat….si nu a luat!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax