Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, schimbat din funcție. DNA a pus în mișcare o acțiune penală legată de un dosar mai vechi. SURSE

Publicat

Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, schimbat din funcție. Atribuțiile sale au fost preluate de adjunctul Darius Vasile Bic. Potrivit surselor Alba24 a fost pus la dispoziție din cauza unui dosar la DNA. 

IPJ Alba nu a oferit nici un fel de date legate de schimbarea la vârful instituției, dar pagina de internet a fost modificată, iar Dogaru nu mai apare.

Surse din cadrul MAI au precizat pentru Alba24 că schimbarea sa a fost determinată de punerea în mișcare a unei acțiuni a DNA într-un dosar din 2022, legat, printre altele, de traficul de lemne din Apuseni.

Atunci au avut loc percheziţii la posturi comunale de poliţie din zona Munţilor Apuseni, la domiciliile unor poliţişti, o parte cu funcţii de conducere, precum şi la sedii de firme şi domicilii ale unor oameni de afaceri.

EXCLUSIV: Ce se află dincolo de înlocuirea șefului IPJ Alba. Mega-dosar al mafiei lemnului din Apuseni, cu conexiuni până sus

Era vorba atunci de un mega-dosar, cu 50 de percheziţii derulate la sedii de instituţii, printre care IPJ Alba, Poliţia Oraşului Câmpeni, Secţia de Poliţie Rurală Câmpeni, posturile de poliţie comunale Vidra, Poiana Vadului, Sohodol şi altele din zona de nord a judeţului.

Deocamdată nu se cunoaște rolul pe care l-ar fi avut Dogaru în acest dosar.

Florin Dogaru a condus IPJ Alba din 2018, anterior fiind șef al Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Padurea

    joi, 20.06.2024 at 09:34

    Întreg județul este o cloaca de hoți și protectori creată în jurul mafiei lemnului.Nu va mira pe nimeni dacă curind vor întra la cercetări pădurari, primari indivizi din Garda Silvica, ISCTR, etc. Gasca creată este imensa iar furturile de pădure colosale. Nimeni nu vrea sa vadă camioanele supraincarcate spre firmele austriecilor și nemților! Oare ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax