Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șeful ISJ Alba spune că nu au fost înregistrate cazuri de consum de droguri, în timpul orelor de curs, anul trecut

Publicat

La nivelul județului Alba, nu au existat cazuri de consum de droguri, în fostul an școlar, în unitățile școlare, care să fie raportate către inspectorii ISJ Alba. Declarația aparține inspectorului șef al ISJ Alba, Cornel Sandu.  

Acesta a spus în timpul unei conferințe de presă susținute vineri, 1 septembrie 2023, că autoritățile ar trebui să facă eforturi în prinderea distribuitorilor. Mai exact să îi captureze pe dealeri. În acest fel dacă nu ar exista distribuție, nu ar fi nici consum a explicat Sandu.

De asemenea a mai spus că de o bună perioadă de timp, în interiorul unităților școlare nu se mai fumează, ci doar în afara școlii mai au voie elevii să își aprindă țigări.

Întrebat dacă există raportări legate de consumul de droguri în școli, șeful ISJ Alba, Cornel Sandu, a precizat că:

”Nu nu avem (n.r. raportări) pentru că până la urmă există tot felul de asemenea discuții că se consumă droguri, s-or consuma, dar nu știu, poate sunt eu un caz izolat.

Părerea mea este că noi în primul rând ar trebui să atacăm distribuția, nu consumatorul. Că or fi și consumatori, dar dacă nu ar exista distribuitori, nu ar avea nici consumatorii ce să consume”, a declarat Cornel Sandu.

”Eu vă spun că în școli nici nu se mai fumează. Ce știam toți că se merge în baie și se fumează, nu se mai fumează, de regulă elevii care vor să fumeze merg în fața școlii, fumează în fața școlii, dar de fumat nu se fumează”, a mai precizat Cornel Sandu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax