Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şeful Jandarmeriei Alba, Ioan Onac Herţa, s-a pensionat. Conducerea instituţiei a fost preluată de colonel Felician Itu

Publicat

Colonelul Ioan Onac Herţa, care a ocupat funcţia de inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba timp de 17 ani a trecut în rezervă. Acesta s-a pensionat la vârsta de 55 de ani şi 6 luni, după 36 de ani (inclusiv anii de şcoală militară) de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

În prezenţa comenzii instituţiei şi a personalului din structurile de conducere centrale şi teritoriale colonelul dr. Mircea Olaru, Inspectorul General al Jandarmeriei Române, i-a conferit fostului şef al Jandarmeriei Alba „Placheta de onoare a Jandarmeriei Române” şi „Diploma de excelenţă” pentru întreaga activitate de ofiţer.

„Cei 33 de ani de la terminarea şcolii militare de ofiţeri activi, în 1980, şi până azi i-am petrecut în patru unităţi din trei garnizoane. Am avut bucuria de a lucra cu oameni deosebiţi (…). Cu ei am obţinut multe rezultate, iar neîmplinirile m-au afectat, dar nu m-au abătut de la îndeplinirea misiunilor. Tuturor le mulţumesc! Chiar dacă plec din rândul cadrelor active, cu gândul şi cu sufletul rămân alături de Jandarmerie (…). Acum, la final, pot să spun că datorez acestei instituţii foarte multe, pentru că aici m-am împlinit ca om!”, a declarat Ioan Onac Herţa.

„La rândul nostru, cei care am avut onoarea de a ne desfăşura activitatea alături de domnul colonel Herţa Ioan Onac, suntem conştienţi că ne va lipsi foarte mult şi, cu siguranţă, vom resimţi aceasta atunci când vom avea nevoie de experienţa dânsului. Chiar dacă nimeni nu este de neînlocuit, cel care ne-a fost timp de aproape două decenii atât lider formal cât şi lider informal va rămâne mereu în inimile noastre ca un adevărat profesionist, care nu şi-a trădat niciodată echipa şi şi-a asumat riscuri alături de ea, a ştiut să –şi atragă respectul subordonaţilor nu prin autoritatea conferită de funcţie, ci prin firea deschisă, prin empatia, prin exemplul personal şi prin capacitatea de a uni colectivul”, au transmis jandarmii.

Pentru funcţia de Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba a fost împuternicit colonel Felician Itu, cel care a îndeplinit funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la aceeaşi instituţie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Fostul şef al Jandarmeriei Alba şi un angajat, reţinuţi de DNA. Ioan Onac Herţa şi Liviu Rusu, cercetaţi în dosarul adeverinţelor false | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax