Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șeful PMP Alba, un alt posibil vânător al scaunului de primar al Alba Iuliei, în 2016: „Mi-ar plăcea să intru într-o competiție cu Florin Roman”

Publicat

Florin Roman, primul care și-a anunțat intenția de a cuceri fotoliul de primar al Alba Iuliei la alegerile locale din 2016, ar putea avea un contracandidat în această cursă. Este vorba despre președintele Partidului Mișcarea Populară Alba, Clement Negruț, care, provocat de presă, a mărturisit că și-ar dori să candideze pentru cea mai înaltă funcție din administrația orașului.

„Poate mă gândesc și eu să candidez la Primăria municipiului Alba Iulia. E o variantă de lucru”, a spus Negruț în conferința de presă de joi.

Partidul Mișcarea Populară Alba are în prezent 153 de membri, dintre care în jur de 50 sunt din Alba Iulia, iar circa 65 sunt din zona Sebeșului.

„Eu am construit Partidul Democrat în Alba, împreună cu alții. Am strategia mea. Județul e împărțit în câteva zone. Am avut o ședință de Birou Permanent Județean săptămâna trecută, am dat responsabilități, vom avea ședințe. Până în decembrie vreau să am organizații în toate municipiile și orașele. De acolo încolo, lucrurile vor curge. Mie mi-ar plăcea să intru în competiție cu Florin Roman, pentru că e un tip elegant. Am un feeling că în foarte scurt timp, poate nici o lună, va exista o fuziune a PMP cu un partid”, a mai precizat deputatul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. io

    joi, 10.10.2013 at 15:43

    ”Succesuri” negrutule (intentionat cu litera mica)! N-am vazut un politician mai de doi bani ca tine de multa vreme. Mai este unul la voi, senator de vreo 3 mandate, dar imi scapa numele acum (vorbesc serios, imi aduc aminte de el doar la alegeri cand vomita pe bani in ziare). Si tu esti cam la fel, doar ca nu cred ca mai prinzi ceva pe la alegeri…

  2. Pipo

    joi, 10.10.2013 at 15:49

    Mai Negrut, cum ai construit tu PDL-ul in Alba ? Poate te da cineva pe goarna si sa vezi cum taci chitic.Vrei sa intri in competitie cu Roman ? Inseamna ca esti de aceeiasi factura cu el. Tu citesti situ-rile sa vezi cam ce scrie lumea despre Roman ? Pe voi va imping de la spate aceeiasi …… stiti voi si noi cine. Asta-i rolul vostru,ca si asa nu va baga nimeni in seama. Fugititi de colo colo ca asa e partitura. Succes in batalia cu colegul de …..

  3. theo

    joi, 10.10.2013 at 16:20

    El a construit PDL in Alba? Daca el a construit partidul, Peres si Hava au fost cumva…arhitectii? Porcul asta de Negrut nu a construit nimic, poate a fost salahor! La viitoarele alegeri, o sa aiba sansa…porcului de Craciun.Mizeria asta plimbareata dintr-un partid in altul se viseaza PRIMAR? Nici de secundar nu e bun….! Ramane in urma…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax