Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şeful Poliţiei Municipiului Blaj, comisar şef Ioan Oneţ, s-a pensionat, după 34 de ani de activitate. Cine preia funcţia

Publicat

Onet cabulea Blaj Comisarul şef de poliţie Ioan Oneţ, şeful Poliţiei Municipiului Blaj, şi-a încheiat activitatea, după 34 de ani de poliţie şi s-a pensionat. Funcţia a fost preluată din 2 iunie de adjunctul său, Tiberiu Low, care ocupă postul temporar, pentru 60 de zile, până se organizează concurs.

Potrivit IPJ Alba, marţi, în cadrul şedinţei Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba condusă de chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful inspectoratului, a fost prezentat Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, prin care, începând cu data de 30 mai 2015, comisar şef Ioan Oneţ, şeful Poliţiei Municipiului Blaj, a încetat raporturile de serviciu, ca urmare a împlinirii vârstei de pensionare.

Pe parcursul celor 34 de ani de carieră, Ioan Oneţ a fost poliţist operativ, în structurile de ordine publică şi de investigaţii criminale, iar din iulie 1994 până în 2006, a fost şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj.

Începând cu 15 ianuarie 2006 până în 30 mai 2015, a fost şeful Poliţiei Municipiului Blaj.

Din 2 iunie 2015, comisar şef de poliţie Tiberiu Low, adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Blaj, a fost împuternicit, pentru o perioadă de 60 de zile, şef al acestei unităţi. urmând ca funcţia să fie ocupată prin concurs sau examen.

“Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, în nume personal şi al tuturor cadrelor inspectoratului, i-a adresat mulţumiri comisarului şef Ioan Oneţ, pentru întreaga activitate, pentru profesionalismul cu care, vreme de 34 de ani, şi-a făcut datoria de poliţist, i-a adresat urări de pensie îndelungată cu sănătate şi fericire şi i-a înmânat diploma pentru recunoaşterea activităţii profesionale, emisă de Inspectoratul General al Poliţei Române şi semnată de chestor general de poliţie Petre Tobă, şeful Poliţiei Române.

La rândul său, vizibil emoţionat, comisarul şef Ioan Oneţ a adresat mulţumiri conducerii şi întregului colectiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru sprijinul oferit în activitatea sa de poliţist, atât în funcţiile de execuţie cât şi în funcţiile manageriale şi şi-a exprimat aprecierea faţă întreg personalul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba”, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax