Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șeful PSD Alba a vorbit în premieră despre excluderea din partid a primarului din Ciugud. Motivele invocate

Publicat

Președintele PSD Alba a vorbit, joi,  pentru prima dată despre excluderea din partid a primarului din Ciugud, Gheorghe Damian. Acesta nu a oferit explicații concrete cu privire la ce i s-a imputat edilului, lansând mai dregrabă o serie de aluzii. ”Nu este om de echipă”, a primit ”aprecieri” de la adversarii politici, avea prieteni în afara partidului, ”era condus de alții care îl disturbă”, nu se ”mândrea cu afișele PSD în comună” și chiar își făcea concediile cu alții, din alte partide, sunt câteva dintre ideile avansate de liderul PSD. 

Deși a spus de mai multe ori că îl apreciază ca primar, Ioan Dîrzu a adăugat că ”toate aceste proiecte” pe care le-a dezvoltat Damian la primărie, ”nu le-a adus cineva de-acasă. Ele sunt rezultatul unei munci de echipă”. În schimb, i-a reproșat acestuia lipsa de colegialitate.

”Suntem fermi pe poziție. Am constatat prin likeurile primite pe facebook că este foarte apreciat de ceilalți, de adversarii politici (…) Poate să facă o trecere mai lină față de cei cu care este mai prieten de concediu, de altceva și fiecare ne vedem de lucrurile noastre. Ce am constatat în acest an: organizația este mai liniștită, mai determinată cu privire la ce avem de făcut și are alt interes…” a declarat Ioan Dîrzu.

Șeful PSD a mai spus că ”domnului Damian i s-a oferit candidatura de primar la Sebeș, la Alba, inclusiv funcția de președinte al PSD. Toate le-a refuzat, că pe dânsul nu-l interesează. Ulterior am înțeles noi aceste lucruri”.

Despre Damian, Dîrzu a mai spus că este ”condus de alții care îl disturbă”.

În legătură cu ideea că eliminarea lui Damian a fost parte a unui troc pe care Ioan Dîrzu l-ar fi făcut pentru susținerea la congres acordată lui Liviu Dragnea de filiala Alba, președintele organizației județene a spus că nu este cazul de așa ceva și că ”conducerrea partidului a înțeles perfect despre ce este vorba și de ce am luat decizia pe care am luat-o”.

Odată cu Damian, afară din partid a fost dat și Ioan Florea, directorul Poștei din Alba, despre care Dîrzu a spus că ”era în aceeași echipă cu Damian”. Pe cel de-al treilea prieten al celor doi, l-a scăpat funcția pe care o are în PSD. Este vorba despre senatorul Daniel Breaz, care până la urmă ”a înțeles ce înseamnă activitatea politică într-o echipă”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. David

    joi, 15.03.2018 at 13:47

    Începe să-mi placă pesedeii , carnivorii care se mănâncă între ei !HA HA HA ! Caracatița PSDragnea s-a întins până la Alba .JOS CIUMA ROȘIE !

  2. Giovanni

    joi, 15.03.2018 at 14:29

    Darzule, esti un prost, bucura-te de mandat pana la urmatoarele alegeri, ca dupa zbori! Te-am pupat din mers si eu si Damian!

  3. Cristian Istrate

    joi, 15.03.2018 at 15:25

    Lui Dârzu ii era frica de domnul Damian,ar fi fost viitorul președinte al PSD Alba si stiu sigur ca Dârzu nu ar mai fi prins vreun mandat de deputat, în veci. Amin!

  4. marius

    joi, 15.03.2018 at 16:25

    1. In toate primariile sunt echipe! Dar pana acum doar Damian si-a condus echipa astfel incat munca ei sa fi apreciata si sa aiba rezultate. 2. Daca citesti facebook-ul, ai vazut „aprecierile” la adresa ta. Nu te doare faptul ca si-a petrecut concediul cu alti, ci faptul ca putea sa-ti ia locul in fruntea partidului. Acum poti sa stai linistit si sa-ti vezi de interesul propriu: sa-i distrugi pe cei care iti ameninta postul.
    3. Daca altii l-au disturbat pe dl Damian, ma rog ca acestia sa disturbe cat mai multi primari in acest mod. Noi, cei multi, vom avea doar de castigat.
    4. Daca nu era un troc, sedinta pe care am facut-o noaptea, trebuia factuta cu toti de fata, cu dl Damian si cu dl Florea. Dar ti-a fost frica de reactia colegilor. Daca era dl Damian de fata la propunerea de demitere, acum nu mai erai presedintele PSD si poate nici parlamentar.
    5. Daniel Breaz!!?? Scuze, dar ce caracter trebuie sa aiba? Inainte de algeri spunea ca sunt prieteni. Un prieten nu te lasa cand esti atacat pe la spate. Eu asteptam a doua zi si demisia lui.

    • george

      vineri, 16.03.2018 at 13:31

      Foarte bine zis d.nu Marian….total de acord

      • george

        vineri, 16.03.2018 at 13:33

        Scuze…..d.nu Marius

  5. Arion

    joi, 15.03.2018 at 22:16

    Doamne fereste. Pai fratilor voi aveti functii in tata asta? Nu legati doua cuvinte bine! Eu am votat PSD tocmai pentru Breaz si Damian si ati mai ramas voi din votul meu?? Mi-e sila de mine cat de manipulabil am putut sa fiu.

  6. Andi

    joi, 15.03.2018 at 22:26

    Văd câțiva cârcotași de profesie aici. Abonați la orice postare despre politica județeană, atoateștiutori, cu o elocință de popă de morgă. În legătură cu justificarea excluderii lui Damian din PSD e cam așa….daca nu ar fi de râs ar fi de plâns. Pentru primarul Damian ar trebui înființat un etalon al eficienței în administrația publica care să îi poarte numele, de exemplu ”damianul”. Este de departe cel mai eficient primar de localitate din județ și chiar mai mult. În administrația publică eficiența e valoare, iar valoarea nu prea e de gasit în general în partidele politice, cu atât mai puțin în PSD. Dârzu… e departe orice fel de eficiență, e de o mediocritate calificată, sau poate îmi zice cineva una dintre realizările lui politice, în afara excluderii lui Damian. Motivele invocate pentru excludere sunt de o inconsistență frivolă. A primit like-uri pe Facebook….pe bune?!!!! Dom’ne, vorba lui Pleșu, ”obosești să te mai miri” de trăznăile aleșilor. Întâi am crezut ca nu am citit bine. Asta e activitatea politică a lui Dârzu pentru alegătorii care l-au trimis în Parlament? Să numere like-urile lui Damian? Și pentru ce, pentru ca a făcut din Ciugud cea mai performantă comuna din țară?! Pentru că oamenii din comuna, indiferent de culoarea politică sunt mândrii de el și de comuna lor? Dârzule….ne leși!!!
    Observ un fenomen la nivel de PSD Alba. Majoritatea PSD-stilor, tac mâlc. Suspectez un fel de jenă de a se afișa a oamenilor de bun-simț înregimentați, sunt și în PSD oameni de bun-simț în PSD. La fel cum sunt lichele fără numar, care ocupă funcții de conducere în instituții pentru simplul motiv ca au carnet de membru. Oameni dragi, treziți-va! Opriți TELEORMANIZAREA!!! Apropo, Teleorman provine din ”teliorman” sau ”deliorman” și înseamnă ”pădure nebună”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax