Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful PSD Alba îl critică pe Iohannis: Încearcă să câștige simpatia procurorilor pentru ocrotirea clanului Blaga-Hava-Bolojan

Publicat

Ioan Dirzu, deputat PSD de Alba

Șeful PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, îl critică pe președintele Klaus Iohannis, susținând că acesta este o clonă nereușită a fostului președinte Traian Băsescu. Dîrzu a transmis, într-un comunicat de presă, că Iohannis nu încearcă decât să câștige simpatia procurorilor, „în vederea ocrotirii administrațiilor defectuoase ale clanului Blaga-Hava-Bolojan-Falcă”.

„Iohannis nu mai îndeplinește de mult timp funcția constituțională de mediator între autorități, precum și între stat și societate. El a devenit liderul de fapt al PNL și conduce opoziția în cel mai prăpăstios mod posibil. Iohannis încalcă Constituția prin faptul că este partizan cu un anumit partid politic iar sancțiunea trebuie să fie tot una constituțională.

Membrii PSD nu primesc ordine de la un președinte care încalcă Constituția, nici de la un președinte care și-a dobândit case prin falsuri. Membrii PSD nu primesc ordine de la păstorul găștii PDL-iste Blaga-Hava-Bolojan-Falcă, grupul protejat de Statul Paralel pe care tot el îl hrănește și animă zilnic.

Iohannis a dovedit că este un președinte al PDL-iștilor, o clonă nereușită a lui Traian Băsescu, un om care pune interesul partidului deasupra intereselor publice și prerogativelor constituționale. Este președintele care îndeamnă la acțiuni violente de protest și la preluarea guvernării prin mijloace nedemocratice și străine idealurilor poporului român.Este președintele care dezbină, nu care unește!

În tot acest circ prin care pretinde că apără lupta anticorupție, Iohannis nu încearcă decât să câștige simpatia procurorilor, în vederea ocrotirii administrațiilor defectuoase ale clanului Blaga-Hava-Bolojan-Falcă. La fel ca Traian Băsescu, Iohannis folosește lupta anticorupție pentru persecutarea oponenților politici și protejarea politicienilor dubioși ai vechiului PDL.

Suntem martorii unor derapaje constituționale grave pe care președintele României le face și nu mai văd altă cale decât cea a aplicării sancțiunilor constituționale de către Parlament. România are nevoie de o clasă politică matură, responsabilă și pregătită să își asume încă 100 de ani de existență a statului național. Din păcate, Iohannis nu are potența politică pentru o asemenea responsabilitate”, a transmis deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Andrei

    marți, 14.08.2018 at 10:43

    De clanul PSDracnea nu zice nimic?!

  2. Joe

    marți, 14.08.2018 at 13:01

    Eu cred ca dvs sunteti o clona nereusita a lui dragnea.

    Tentativa penala de a si speria manifestantii si apoi, cu tupeu tot nereusit, de a ataca si pe presedinte.

  3. Marius Rusu

    marți, 14.08.2018 at 15:15

    Cam așa-i când ești hoțul satului. Emiți inepții despre alții. Ca să fie. Deputatul de Alba, Ioan Dîrzu, președinte al PSD Alba, nu-și vede bârna din ochi, dar are păreri despre democrație și justiție. Serios?!

    A dat un comunicat de presă în care se ia de Iohannis. Nimic despre infractorii și condamnații din PSD. Bun, în același stil, mi-am permis să-i formulez un răspuns, punctual, în maniera în care a făcut și el acuzațiile.

    În paranteze [ ] ce a afirmat Ioan Dîrzu, paragraf cu paragraf. Apoi, răspunsul meu.

    Paragraful I:
    [„Iohannis nu mai îndeplinește de mult timp funcția constituțională de mediator între autorități, precum și între stat și societate. El a devenit liderul de fapt al PNL și conduce opoziția în cel mai prăpăstios mod posibil. Iohannis încalcă Constituția prin faptul că este partizan cu un anumit partid politic iar sancțiunea trebuie să fie tot una constituțională.”]

    Liviu Dragnea nu mai îndeplinește de mult timp funcția constituțională de Președinte al Camerei Deputaților. El a devenit, de fapt, neconstituțional, prim-ministrul României și conduce coaliția de guvernământ în cel mai prăpăstios mod posibil. Liviu Dragnea încalcă nu doar Constituția, ci și orice normă de bun-simț, prin faptul că este dublu condamnat penal, prin faptul că a fraudat un referendum și a furat bani de la niște copii nevoiași.

    Paragraful al II-lea:
    [„Membrii PSD nu primesc ordine de la un președinte care încalcă Constituția, nici de la un președinte care și-a dobândit case prin falsuri. Membrii PSD nu primesc ordine de la păstorul găștii PDL-iste Blaga-Hava-Bolojan-Falcă, grupul protejat de Statul Paralel pe care tot el îl hrănește și animă zilnic.”]

    Membrii PSD primesc ordine de la un infractor dovedit care ține să demonstreze că corupția nu este un impas în calea obținerii puterii, care și-a dobândit averea furând de la copiii sărmani, din contracte prejudicioase cu statul și prin fraudarea unui scrutin electoral. Membrii PSD primesc ordine de la păstorul corupției, infracționalității și penibilului, de la păstorul găștii Victor Hrebenciuc-Oana Mizil-Toni Greblă-Radu Mazăre-Nicușor Constantinescu-Sebastian Ghiță, grup infracțional organizat, protejat cu nesimțire de mutilarea legilor justiției de către ministrul Tudorel Toader.

    Paragraful al III-lea:
    [„Iohannis a dovedit că este un președinte al PDL-iștilor, o clonă nereușită a lui Traian Băsescu, un om care pune interesul partidului deasupra intereselor publice și prerogativelor constituționale. Este președintele care îndeamnă la acțiuni violente de protest și la preluarea guvernării prin mijloace nedemocratice și străine idealurilor poporului român. Este condamnatul care dezbină, nu care unește!”]

    Liviu Dragnea a dovedit că este un Președinte al Camerei Deputaților cu atribuții înalte de prim-ministru, o clonă mult mai reușită a lui Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Victor Ponta, oameni care au pus, pe rând, genocidul, corupția și interesul partidului deasupra intereselor publice și prerogativelor constituționale. Este un infractor dovedit de către instanță care susține și protejează corupții, acțiuni ilegitime ale instituțiilor din subordinea Statului, refuză să-și asume vinovăția și dorește putere dictatorială împotriva bunului mers al Statului Român. Este un condamnatul penal care fuge de răspundere, care dezbină, nu care unește! Din cauza lui și a camarilei pe care o conduce, milioane de români din întreaga lume nu se simt în siguranță ca să revină în țară.

    Paragraful al IV-lea:
    [„În tot acest circ prin care pretinde că apără lupta anticorupție, Iohannis nu încearcă decât să câștige simpatia procurorilor, în vederea ocrotirii administrațiilor defectuoase ale clanului Blaga-Hava-Bolojan-Falcă. La fel ca Traian Băsescu, Iohannis folosește lupta anticorupție pentru persecutarea oponenților politici și protejarea politicienilor dubioși ai vechiului PDL.”]

    În tot acest circ prin care pretinde că apără lupta anticorupție, că-și dorește prosperitatea Românei, Liviu Dragnea nu încearcă decât să câștige puterea și simpatia persoanelor care cad în plasa pomenilor electorale, executate cu atâta măiestrie de către PSD de-a lungul anilor și, implicit, voturi la următoarele alegeri, pentru a-și proteja clanul Victor Hrebenciuc – Oana Mizi – Toni Greblă – Radu Mazăre – Nicușor Constantinescu – Sebastian Ghiță și pentru a duce la îndeplinire planul de instaurare a dictaturii partidului unic în România. La fel ca Ion Iliescu, Adrian Năstase și Victor Ponta, Liviu Dragnea nu se obosește prea tare cu lupta anti-corupție, ci marșează împotriva ei, și luptă pentru persecutarea oponenților politici și protejarea politicienilor condamnați penal din vechiul PDSR și nou PSD (cam unul și același partid)).

    Paragraful al V-lea:
    [„Suntem martorii unor derapaje constituționale grave pe care președintele României le face și nu mai văd altă cale decât cea a aplicării sancțiunilor constituționale de către Parlament. România are nevoie de o clasă politică matură, responsabilă și pregătită să își asume încă 100 de ani de existență a statului național. Din păcate, Iohannis nu are potența politică pentru o asemenea responsabilitate.”]

    Suntem martorii unor derapaje grave, enorme, ale coaliției de guvernare, de la mutilarea legilor justiției la instigare la violențe între jandarmi și protestatari, fugă de responsabilitate, lipsă de incompetență, lipsă de moralitate, pe care Liviu Dragnea le face împreună cu camarila sa și nu văd altă cale decât cea a întăririi DNA cu personal competent, cu anchete drastice și la obiect asupra infractorilor care conduc destinele țării. România are nevoie de o clasă politică curată din punct de vedere al justiției, matură, responsabilă, și pregătită să își asume încă 1000 de ani de existență a statului național. Din păcate, Liviu Dragnea nu are competența politică pentru o asemenea responsabilitate.

    [„Ioan Dîrzu
    Deputat de Alba„]

    Marius Rusu
    Cetățean român

  4. Milu

    marți, 14.08.2018 at 15:18

    Da’ clanu tau sau clica ta de „directori” nereusiti gen Medrea – bolovanul PSD-ist de la Electrica, voi p eunde va situati, mai, clona nereusita a lui Dragnea ce esti! Uita-te la tine, mustata iti mai trebuie ca in rest ai aceiasi fire ca a tovarasului de la centru!

  5. Elena

    marți, 14.08.2018 at 17:11

    Daca nu ai fii atat de corupt si de manjit d-le Darzu, dar mai ales atat de pupincurist ai admite ca niciodata PSD-ul nu a fost condus de asemenea nulitati, hoti,analfabeti si incompetenti. Ups si tu esti unul dintre ei … v-au luat banii mintile … Voi o sa ramaneti in istorie ca niste tampiti care s-au sinucis politic si au distrus PSD-ul. Pentru ca parerea mea este ca zilele PSD ului sint numarate …

  6. Andrei

    marți, 14.08.2018 at 22:07

    Cu aia de la oir centru… Cum ai procedat?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax