Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şeful PSD Alba, Ioan Dîrzu, convins că Ponta va da bani DUPĂ ALEGERI pentru Ziua Națională a României de la Alba Iulia

Publicat

IMG_2356 Orașul Marii Uniri nu a primit niciun ban de la Guvernul Ponta pentru organizarea Zilei Naţionale a României din acest an. Anunţul a fost făcut joi, de vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, care spunea că organizarea zilei de 1 Decembrie în Alba Iulia se va face din bani alocaţi de administraţia judeţeană şi cea locală. Pe de altă parte, liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu a declarat vineri, în conferinţă de presă, că ”săptămâna viitoare va fi o altă situație, eu sunt convins că Victor Ponta și Guvernul se vor apleca asupra Sărbătorii de 1 Decembrie”.

Potrivit lui Ioan Dîrzu, săptămâna viitoare se va interveni prin Prefectură către Guvernul României, pentru a asigura sprijinul necesar pentru Sărbătoarea Zilei Naționale a României de la Alba Iulia.

”Este un pic devreme, dar cu siguranță săptămâna viitoare vom interveni prin Prefectură, vom interveni către Guvernul României să asigure sprijinul necesar. Părerea mea este că a fost o oarecare grabă să fie redactat sau relatat aspectul respectiv cu un anumit scop. Dar cu siguranță toată lumea este în campanie. Săptămâna viitoare va fi o altă situație, eu sunt convins că Victor Ponta și Guvernul se vor apleca asupra Sărbătorii de 1 Decembrie”, a declarat președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.

Cu o zi înainte, vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman anunţa „vestea cu care deja ne-am obşnuit este aceeaşi de trei ani de zile: Guvernul nu alocă niciun leu pentru Ziua Naţională a României de la Alba Iulia”.

Roman a menţionat că „vom organiza Ziua Naţională a României de la Alba Iulia integral din bugetul Consiliului Judeţean şi al Primăriei Alba Iulia, circa 400.000 de lei. Bani din care vor fi suportate financiar absolut toate manifestările dedicate Zilei Naţoinale, inclusiv găzduirea Congresului Spiritualităţii Româneşti. Victor Ponta nu are ce căuta la Alba Iulia. A umilit Alba Iulia ori de câte ori a putut”, a declarat Florin Roman.

Acesta a mai precizat că că albaiulenii vor avea parte de o sărbătoare populară cu paradă militară, la care vor participa Divizia IV Infanterie „Gemina”, 12 batalioane a câte 50 de oameni din structuri diferite. Cheltuielile suportate din bugetul Consiliului Judeţean şi al Primăriei se ridică la 400.000 de lei.

Citește și În 2014, tot ZERO lei de la GUVERN pentru ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI de la Alba Iulia. 400.000 de lei, alocaţi de autorităţile locale

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax